Elég volt, jogi lépéseket tettünk

2021. február 11. 22:26

A 24.hu internetes hírportál az elmúlt időszakban folyamatosan valótlan tényállításokat közölt.

2021. február 11. 22:26
Fülöp Attila
Facebook

„ELÉG VOLT JOGI LÉPÉSEKET TETTÜNK

Túl sok volt abból, hogy alaptalan, jogsértő, gyermeki sorsokat alapvetően felkavaró és hátrányosan érintő kijelentéseket tehetnek ellenzéki médiumok mindenfajta következmény nélkül!

A szociális és gyermekvédelmi terület, az ott ellátottak, és az ott dolgozók soha nem lehetnek az ellenzéki politikai játéktérnek az eszközei!

A kalocsai gyermekotthonban fontos és komoly szakmai munka folyik.

A kalocsai gyermekotthonnal kapcsolatban a Centrál Médiacsoport által üzemeltetett 24.hu internetes hírportál az elmúlt időszakban folyamatosan valótlan tényállításokat közölt, emiatt a szükséges jogi lépéseket 2021. február 11-én megtettük: a Fővárosi Törvényszékre keresetet nyújtottunk be. Ebben kértük a jogsértés megállapítását, a jogsértés abbahagyását, helyreigazító közlemény kiadását és sérelemdíj megállapítását. A sérelemdíjat a kalocsai gyermekotthonban élő gyermekek oktatásának fejlesztésére fogjuk fordítani.

Az agresszív liberalizmus nem vezethet oda, hogy a gyermekvédelemben élő gyerekek, és az ott dolgozók védtelenek legyenek ezekkel a nemtelen támadásokkal szemben, amellyel az egyébként is kiszolgáltatott sorsú gyermekek életét még tovább nehezítik!

#csakegyütt”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
yndi
2021. február 12. 10:42
Majd akkor gyere vissza, ha meg is nyerted a pert. Azzal a civilizált emberek közül mindenesetre már kiírtad magadat, hogy "agresszív liberalizmust" emlegetsz, pláne gyerekek háta mögé bújva.
Gullwing
2021. február 12. 09:58
Mindegyikkel ezt kellene tenni. Feljelenteni, had járkáljanak a bíróságra a hazugságok terjesztéséért.
Illieral
2021. február 12. 09:05
Előbb ki kellene vizsgálni, hoyg tényleg minden rendben van-e, mert korábban is volt ilyen, hogy megírták valamelyik gyermek otthonban gond van, ment a höbörgés, hogy hazugság aztán tényleg kiderült, hogy gond van. 1. Kivizsgálás. 2. Ha hazugság volt, akkor az illetékeseket megbűntetni.
zakar zoltán béla
2021. február 12. 08:52
Gyárfás-Fenyő....Lezárás vagy lerázás? Hány éve?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!