Ha csak gondod van, sosem tudsz ámulni!

2021. február 04. 22:30

Ha tudsz ámulni, a világ befogad, és utat nyit számodra a gondviselő Isten jóságához.

2021. február 04. 22:30
Bogárdi Szabó István
Facebook

„Hallom, hogy világszerte kamaszlányok ezrei fogadják meg, hogy nem szülnek gyermeket, hogy ekképpen mentsék meg a világot. Én azonban szívesen mutatnám meg unokáimnak a teremtett világ gyönyörűségét, meg azt is, ahogy némán is tündöklik, és hirdeti a Teremtő dicsőségét. De leginkább azt mutatnám meg nekik, hogy milyen nagyszerű helyünk van ebben a világban. Ha csak gondod van, sosem tudsz ámulni! Ha tudsz ámulni, a világ befogad, és utat nyit számodra a gondviselő Isten jóságához. Van jövő! Ott van Isten kezében.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Öreg
2021. február 05. 15:04
Köszönjük, Püspök Úr, hogy a mai, az ember magát Istenné tevő világában ír a reményről! Sajnos, szükség van a reményre, de az imádkozás mellett szárazon kell tartani a puskaport!
Leakis
2021. február 05. 13:42
Ezt olvassuk a Bibliában: 19mert ami megismerhető Istenből, az nyilvánvaló előttük, mivel Isten nyilvánvalóvá tette számukra. 20Láthatatlan valóját, azaz örök hatalmát és istenségét meglátja alkotásain az értelem a világ teremtésétől fogva. Római levél 1.19-20. Itt Bogárdi erről beszél. Nézzünk körül nyitott szívvel és meglátjuk Isten csodáit, de Istent is benne. Szomorú sőt elkeserítő, hogy a fiatalokat így megvezetik, hogy a teremtett világért lemondanának saját jövőjükért. Pedig milyen jó a gyerekekkel kirándulni stb.
Reggedieh
2021. február 05. 06:31
Nincs vele baj ki nem ámulna a világ szépségén még a mai viszonyok között is? ki ne érezné, hogy ezen keresztül isten szól hozzák? csak meg kell hallani
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!