Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Begyűrűző elmebaj

2021. március 31. 07:48

A genderlobbi szlogenjeit sikoltozók most honnan veszik maguknak a bátorságot, hogy tollba mondják, ki hogyan nevelje a gyermekét?

2021. március 31. 07:48
Szánthó Miklós
Szánthó Miklós
Magyar Nemzet

„Dolgoznak is ezen aktívan az említett porszívóügynökök, a jóemberkedő arcot fintorgató gendercivilek. Nem tudom, ez volt-e a kezdet (vélhetően nem), de tavaly valamelyik leszbikus egyesület nekilódult a gyerekek »érzékenyítésének« a Meseország mindenkié című országháborító könyvecskével, hogy minden hat éven aluli ovisban verjen gyökeret: Jancsi lehet Juliska és fordítva. A távolba készülődő vágy sajnos itt maradt és falánk sietséggel előadta, hogy »a család az család«, akkor is, ha egyébként nem az (az egyik kiváló támogató szerint »alkossa is a családot bármennyi ember« – tehát a három »apa« belefér, remélem).

Eme incselkedő és jól előkészített dilivonatra szállt fel ártó indulattal a Háttér Társaság a Melegekért (1997-ig »a Homoszexuálisokért«) és fordult adatigényléssel az államhoz, hogy megtudja, hány kisgyereken végeztek Magyarországon nemi szervüket is érintő műtétet és hogy ezen beavatkozásuk alapjául milyen diagnózis szolgált. Bár a Nyílt Társadalom Alapítványok által százmilliós nagyságrenddel támogatott szervezet valami ­uniós kutatási projektre hivatkozik, a valós cél igencsak nyilvánvaló: az egyébként a kisbaba egészségének megőrzését és a normális működés helyreállítását célzó beavatkozások statisztikáit akarják majd »bizonyítékként« lobogtatni, bemutatandó, hogy e gyermekeket »megfosztották« interszexualitásuktól. Indoklásul rá­adásul azt is előadták, hogy kifejezetten szükséges a szülők jogainak korlátozása a tekintetben, hogy gyermekük »milyen nemű emberként nőjön föl«.

A genderlobbi akciója nemcsak súlyos adatvédelmi és alkotmányos aggályokat vet fel, hanem erkölcsieket is. A »senki se szóljon bele, ki mit csinál a hálószobájában« szlogenjét sikoltozók most honnan veszik maguknak a bátorságot, hogy tollba mondják, ki hogyan nevelje a gyermekét? Nyugaton a trollkodás már ­odáig jutott: bíróság tiltja meg a szülőknek, hogy beleszóljanak abba, ha pubertás gyermekük az agymosás hatására visszacsinálhatatlan nemátalakító műtétnek veti magát alá. És az ilyen traumatikus beavatkozáson tinédzserkori hóbortból áteső gyerek felnőttkorban majd joggal kérdezheti szüleitől: »hol voltatok, amikor meg kellett volna védeni engem?«

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pelso j.
2021. március 31. 20:20
Ez itthon nem társadalmi jelenség, nem probléma, s nem is érdekli az embereket. Érdekes, hogy egyesek a khmm, polgári oldalról mégis folyamatosan felszínen tartják a témát.
szürkeSzarvas
2021. március 31. 09:31
A "gender" mint ezköz-az "elmoslékositast " Kalergi szellemében erőltető usai deep state zsidók egyik csodafegyvere.(a másik az iszlám-amitől azt remélik,meggyengiti és/vagy kiirtja a nekik konkurrens fehéremberi világot.) Szerintem.
repulok
2021. március 31. 08:43
Ezen a képen Szánthó Miki egy Freddie Mercury klón...
darázs
2021. március 31. 08:27
"Svédországban 1500%-kal nőtt 2008 óta a nemváltások (nemi zavarok, gender dysphoria ) aránya a tizenéves lányok körében." ennek a megmagyarázására tanulmányoknak kéne születni mert nyilvánvalóan be kellett következnie valaminek ami előidézte. és mivel lehetetlen bizonyítani hogy bármely környezeti vagy emberfeletti változás csak Svédországban fejtette ki hatását nem marad más mint elhallgatni hogy ennek az a nyilvánvaló oka hogy a genderlobby által végzett agymosás következtében megemelkedett az elmebetegek száma.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!