Betegség, halál, lárifári

2021. március 03. 11:14

Gyurcsány egyszerre sugallja alattomosan, hogy a kínai vakcina veszélyes, és hogy a miniszterelnök hazudik.

2021. március 03. 11:14
Korompay Csilla
Magyar Hírlap

„Az aktivizálható járványtagadók valós erejét ugyan megmutatta a múlt vasárnapi, néhány száz fős tüntetés a Hősök terén, az oltásellenes fotelforradalmárok azonban jóval többen vannak, és megdöbbentő összeesküvés-elméleteiket serényen terjesztik a világhálón. Számtalan Facebook-oldaluk egyikén – amelynek már a címe is sokat elárul követőik kvalitásairól: Legyen vége a tűszúrásoknak! – nemrég »oltakozó« honfitársukhoz szóltak. Imigyen: »Nem egy helyen látom kiírva, 'beoltattam magam érted is'. Hát köszönöm, de értem ne tedd! Ne told az én lelkiismeretemre a szuicid pszichózisodat. Csak remélni tudom, hogy nem lesz számodra semmi súlyos következménye, én inkább bízom a jól karbantartott immunrendszeremben, mint egy, kétes elemek által összekotyvasztott kétes lötyiben.«

A poszt alatti kommentekből kiderül, hogy a hozzászólóknak sejtelmük sincs, mit jelent a nyájimmunitás, vagyis miért lenne probléma az, ha sokan nem oltatnák be magukat. Meggyőződésükké vált viszont, hogy el kell kerülniük a már beoltottakat, hiszen »ki tudja, mit nyomtak beléjük«, ezért veszélyesek, sőt, »egyes kutatások szerint a beoltottak lesznek a valódi fertőző források«.

Tehát »menekülj a beoltottaktól« – írják, s valaki megjegyzi: »több elismert virulógus mondja, hogy ha az oltottak elkapják a vírust, akkor fognak hullani, mint a legyek a khemotoxtól« (sic!). »Akiknek beadták, mind meghaltak!« – tromfol a másik, a harmadik jól értesült azzal riogat: »Hozzá még 10 cm-es tű, ami a csonthártyáig hatol!« Van, aki attól retteg, hogy a beoltottak vérét is fogják használni vérátömlesztéseknél, megint más pedig arra figyelmeztet: »olyan jelentések érkeztek a gyógyítóktól, hogy nem látják vagy érzik az ügyfeleik csakráit, mert az oltóanyag fiziológiai eszközökkel vágja el a Forráshoz kapcsolódásunkat«. Hátborzongató, de a Doktor Gődény-féléktől nem várhatunk mást.

Nézzük azonban, mit írt a magyar baloldal párszaszájú vezére. „Beoltották Orbán Viktort kínai vakcinával. Még a dobozát is megmutatták a kameráknak, hogy mindenki jól lássa, ez bizony kínai. Aztán eszembe jutott, hogy édesanyám gyakran tejfölösdobozban tette el a csirkepaprikást…«” Gyurcsány, aki azt hangoztatja, hogy ő és vele egyetemben a (szivarzsebében levő) baloldal NEM oltásellenes, ezzel a posztjával egyszerre sugallja alattomosan, hogy a kínai vakcina veszélyes, és hogy a miniszterelnök hazudik.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
jantar
2021. március 03. 19:09
" és kedvezőtlenebbek a szállítási feltételei, ezért nem vettek több Moderna vakcinát." Ez azt jelenti, hogy nem most szállítanának vakcinát, hanem decemberben. Viszont, várni nincs idő, éppezért máshonnan kellett venni.
nyugalom
2021. március 03. 13:04
Fletó ezt latta otthon, katus is átverte, apja meglogott, alkesz lett, mint most a fia, de apróék meg tartjak! Fleto fia is tolvajkodott! Hany gyurcsótany kolyok is van összesen?
nyugalom
2021. március 03. 12:54
Fletot es a klant mar reg beoltottak, pedig követhették volna gődenyt! A lanyuk remelem kint örömködott godennyel, vasarnap! No azokat nem kellene, hoga fogadjak a kórházak! Jól lehet, ilyet csa a dk-s komaromi dr tenne!
avízazúr
2021. március 03. 12:28
Megint nem mondott igazat dr. prof. Szijjártó. A magyarokat nem oltották évtizedekig orosz vakcinával https://nyugatifeny.hu/2021/03/02/hazudtak-orbanek-nem-igaz-hogy-evtizedeken-at-orosz-vakcinaval-oltottak-a-
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!