Gyurcsány hazug világa

2021. március 07. 19:36

Hazudni sokféleképpen lehet. A volt miniszterelnök a legnagyobb hazai szakértője a témának.

2021. március 07. 19:36
Kis Ferenc
Magyar Nemzet

„Mottó: »…én vezető akartam lenni, azt akartam, hogy a világ kicsikét olyan legyen, mint amilyen én vagyok. Azt gondoltam, hogy belőlem nagyon jó politikus lesz, azt gondoltam, hogy egyszer miniszterelnök leszek…« (Népszabadság, 1996. szeptember 21.)

Hazudni sokféleképpen lehet. A volt miniszterelnök a legnagyobb hazai szakértője a témának, szemrebbenés nélkül, mint a vízfolyás. Azt is tudja, hogy a féligazság vagy az igazság bizonyos részleteinek elfedése is hazugság. Most éppen ezt a módszert gyakorolta Gyurcsány Ferenc a közösségi oldalán elhelyezett videóban, ahol egyenesen hazaárulással vádolta a kormányt, amiért nem élt az uniós beszerzésből Magyarországnak járó Moderna-vakcina lehívásának lehetőségével. A baloldal vezére szerint a kormány hibájából a dánok, a franciák és a németek vitték el hazánk elől a vakcinákat.

A Waterloo-t is emlegető Gyurcsány uszító posztja – nem meglepő módon – ezúttal sem állja ki az igazság próbáját, de nyilván nem is ez volt a célja. Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter már szombaton világosan elmagyarázta a közösségi oldalán, hogy miért lett volna teljesen felesleges lehívni a Moderna-vakcinákat.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Konrád
2021. március 08. 07:32
Fletótól mit is várunk? Vér nem válik vízzé...
bagira
2021. március 08. 07:24
Fletó és moslékkoalíció halálkampánya.
kispufi
2021. március 07. 20:25
"azt akartam, hogy a világ kicsikét olyan legyen, mint amilyen én vagyok" hát, az ő világa, az ő köre pontosan olyan hitvány, aljas szar is lett, mint ő. az országnak szerencsére csak egy részével tudta ezt tenni.
széki lassú
2021. március 07. 20:13
A nem létezővel akar oltani, nem érdeklik a tények, semmi nem érdekli, csak a zavarkeltés. A jövő héten, amikor le lesz oltva még vagy fél millió ember, ezek meg fognak őrülni. Ha kell fetrengenek, ha kell őrjöngenek. az eredményektől megőrülnek. Hallani nem akarnak arról, hogy Magyarország a második helyről az első helyre kerül az Unióban az átoltottságban. Infarktus közeli állapot! Szikrázik a levegő körülöttük. Ők erre képesek. Így segítenek nekünk. Kiábrándító! Tényleg abba kellene ezt hagyniuk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!