Oltakozási turizmus

2021. március 11. 22:05

A németek többsége mit sem bánná, ha kínai, ha orosz, ha japán az a csodaszer.

2021. március 11. 22:05
Rab Irén
Magyar Hírlap

„Moszkvában vannak további egzotikus oltópontok, például a járvány miatt használaton kívüli operaház vagy éppen a GUM áruház. Akit ott oltanak, az akár árukapcsolásként megtekinthetné a globalistákba reinkarnálódott Lenint a mauzóleumában, vásárolhatna valamit a híres neves egykori Állami Áruházban, és miután három hétig kell maradnia a második dózisig, a nosztalgiából vásárolt áru tartozékait is lenne ideje beszerezni.

Mindenesetre a német külügyminisztérium óva int az Oroszországba utazástól. Különösen, ha ez nem szervezett keretek között történik. Mert mégsem lehet tudni, mi történik az orosz medve barlangjában. Szigorúak a beutazási korlátozások, és az orosz követség sem ad egyértelmű felvilágosítást. Annyit sikerült csak kiszedni belőlük, hogy oltási okokból Oroszországba utazni szándékozó külföldiek most akár vízummentességet is kaphatnak.

Az oltakozási turizmussal mindenki jól jár. A Lufthansa a rendszeres járatokkal csökkenteni tudná a járvány okozta veszteségeit. Jól jár az orosz turisztikai ágazat, mert így jöhetnek pénzt költő külföldiek a nemzet fővárosába. Jól járnak a Szputnyiktól nem tartó németek, mert hamarabb lesznek beoltva, és majd kilobbizzák maguknak (közvetve nekünk is), hogy az orosz oltás is bekerüljön az európai oltási könyvecskébe.

Németországnak is jó ez az oltakozási turizmus. Így nem sértik meg az európai közös politikát, nem kell hivatalból megszegniük az oroszokkal fennálló kereskedelmi szankciókat.

A német polgár meg hadd oltakozzon saját szakállára, ha teheti. Mert amúgy mindenki tudja, hogy a Szputnyik V van olyan jó, mint az EMA-engedéllyel rendelkező nyugati oltóanyagok.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jóbarát
2021. március 12. 02:17
Valószínűleg sokkal jobb. Egy kis szösszenet a Pfizer vakcinájáról: https://pestisracok.hu/megdobbento-tenyek-derultek-ki-a-pfizer-vakcinajarol/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!