Tartuffe a kórházban

2021. április 01. 07:22

A magyar sajtó Tartuffe-jei soha életükben nem akartak tájékoztatni senkit semmiről, ezek a gazemberek kizárólag előre megírt forgatókönyvek alapján megpróbálták aláásni a védekezést.

2021. április 01. 07:22
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Nemzet

„A magyar sajtó Tartuffe-jei levelet írtak a kormánynak, amelyben úgymond a szabad tájékoztatásért esengenek, mondván, ezen életek múlhatnak. Egy jellemző rész a levélből: »Magyarországon azonban továbbra is csak falakba ütközik minden szerkesztőség, amely felelősen, a társadalmi érdeknek megfelelően szeretne beszámolni a járványhelyzetről és a kórházak leterheltségéről.« Nos, akkor a tényekről röviden: a magyar sajtó Tartuffe-jei az elmúlt egy évben bebizonyították, hogy egyetlen érdekük van és egy célt szolgálnak, úgy is, mint a teljes ellenzék propagandistái: ellehetetleníteni a kormány munkáját és annyit hazudni a magyarországi járványhelyzetről és a járvány kezeléséről, amennyit csak lehet. A magyar sajtó Tartuffe-jei az elmúlt egy évben – az ellenzékkel együttműködve vagy még azokat is túlteljesítve – »beszámoltak« arról, hogy:

  • a kormány nem vásárolt elegendő lélegeztetőgépet;
  • a kormány túl sok lélegeztetőgépet vásárolt;
  • a kormány a szigorítással és a rendkívüli helyzettel valójában nem a járvány ellen harcol, hanem diktatúrát akar bevezetni;
  • a kormány a választásokat sem akarja megtartani;
  • a kormány elhamarkodta a szigorításokat;
  • a kormány elkésett a szigorításokkal;
  • ideje lenne enyhíteni a korlátozásokon;
  • ideje lenne tovább szigorítani;
  • a keleti vakcinák használata emberkísérlet;
  • elegendő nyugati vakcina áll rendelkezésre;
  • ha nem áll rendelkezésre elegendő nyugati vakcina, arról a kormány tehet;
  • a magyar hatóságok engedélye csupán politikai nyomásra született meg;
  • a magyar hatóságok engedélye nem ér semmit, csak az unió hatóságai a megbízhatók;
  • az egészségügyi rendszer összeomlott;
  • az egészségügyi rendszer holnap fog összeomlani;
  • mindenki mindent remekül csinál, kivéve a kormányt;
  • nálunk halnak meg a legtöbben (ezt akkor mondták először, amikor nálunk haltak meg a legkevesebben);
  • a KSH adatai semmit sem érnek, a sajtó tudja jól.

És így tovább… A magyar sajtó Tartuffe-jei soha életükben nem akartak tájékoztatni senkit semmiről, ezek a gazemberek kizárólag előre megírt forgatókönyvek alapján megpróbálták aláásni a védekezést, és legalább az olvasóik tudatában és lelkében előállítani az »itt minden tragikus, itt semmi sem működik, minden rossz, amit a kormány tesz« érzést és tudatot.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Karbantartó9
2021. április 04. 09:46
Én bírom ezt a csávót, de már olyan magas szintű szavakat, neveket, utalásokat használ, hogy azt csak pár-ezer ember érti meg! Értelmesebb lenne olyan egyszerű mondatokat használni, amit többen is megértenek! Fasznak sincs szükség egy jobboldali gönczkingára!
egripeti77
2021. április 01. 12:39
És éppen ezért nem kell komolyan venni őket...
01234567890
2021. április 01. 09:56
Zsóti! Miért hallgatsz, hogy olyan állapotok vannak a egyes kórházakban, mint anno Olaszországban? Miért olyan nagy a fejetlenség az oltások beadása körül? Miért nem tájékoztatnak senki az egyes oltóanyagok mellékhatásairól? Miért nem írsz arról, hogy közép Amerikában példátlan korrupciós botrány van a Sinopharm vakcinák körül? Több ország kevesebbet rendelt a Sinopharm-ból mérgis olcsóbban jutott hozzá. A különbözet egy része a FIdesz pártkasszájába folyt be, a másik Szijjártó jutaléka? Miért nem visel maszkok a miniszterelnök úr a rádió interjúk során? stb. stb.
kerekperec
2021. április 01. 09:38
Te barom bayer figyelj ! - ezt írja a MOK : ‘A népességarányos halálozási mutatókban napok óta elsők vagyunk a világon, a kórházi osztályok túlnyomó része már COVID-osztály, az intenzív osztályok sokszoros terhelés alatt vannak, a műtők leálltak, az ott lévő lélegeztetőgépeken is már COVID-betegek küzdenek az életükért. A vezényelhető egészségügyi dolgozók elfogytak, a kórházak önkénteseket keresnek a kórházi munka segítésére.’ Azaz, vezetünk az egész világon a halálozási számokba ! https://mok.hu/hirek/mokhirek/a-magyar-orvosi-kamara-elnoksegenek-kozlemenye-a-sulyosbodo-jarvanyhelyzet-teendoirol
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!