Hírek egymás után

2021. május 06. 14:47

Tanmese a jogbiztonságról.

2021. május 06. 14:47
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Nemzet

„Itt az első:

https://444.hu/2021/05/05/a-birosag-elkobozta-a-sumegi-fideszes-polgarmester-elettarsanak-hamis-erettsegi-bizonyitvanyat

Értem én, nem is tamáskodom, finoman fogalmazva sem illik hamis érettségi bizonyítvánnyal menetelni. Ugyanakkor a tényszerűség kedvéért szögezzük le: nevezett nő diplomája valódi, azt megszerezte, és nyelvvizsgája is van, ha jól tudom, nem is egy nyelvből.

Nézzük a másik hírt, ez régebbi:

https://www.blikk.hu/sztarvilag/filmklikk/hujber-kipakol-az-erettsegit-vettem-a-diplomat-loptam/9nfks28

Na most, itt nemcsak az érettségi, hanem a diploma is hamis. Mivel Hujber egyszerűen nem készítette el a hozzá szükséges diplomamunkáját. Gondolnánk, ebben a teljesen nyilvánvaló esetben nyilván elvették Hujber diplomáját, hiszen színész diploma nélkül is lehet.

Ehhez képest, ez történt:

Annak ellenére sem vonják vissza Hujber Ferenc diplomáját, hogy a színész korábban bevallotta: érettségi bizonyítványát nyolcezer forintért vásárolta, a Színház- és Filmművészeti Egyetemen beadott diplomamunkáját pedig egy húsz évvel korábbi dolgozatról másolta – írja a Blikk. Friss hír: az egyetem közleménye szerint még folyamatban van a vizsgálat, a hamis érettségi miatt pedig feljelentést tettek: a részleteket itt olvashatjátok.”

Nyitókép: MTI / Kovács Attila

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 151 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
N3lson
2021. május 07. 12:58
Hujber Feri, mint referencia, besz@rok! :D Ennek a faszinak még egy hiteles megszólalása nem volt az életben, de ha ő mondja, hogy az szfe szar volt, akkor az úgy van. Elvégre azt is ő mondta, hogy Jézus egy színész volt, aki helyett tévedésből egy kisgyereket feszítettek keresztre. Hiteles na, érdemes rá hivatkozni. :D
gxcapril
2021. május 06. 23:43
szokásos libsi kettős mérce
PPK
2021. május 06. 23:03
Hát ha az érettségi hamis, a diploma sem érvényes. Sajna. A kettős mércét jól ismerjük, de ez a történet nem volt szerencsés illusztráció.
linkeloe
2021. május 06. 21:34
444 ? cifrább is van!! https://www.youtube.com/watch?v=6fCHnI7rnok 49:00 - 58:00 -ig!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!