Gulyás Mártont jelölni kell közgazdasági Nobel-díjra

2021. június 02. 10:14

Vagy gazdasági csodát hajtott végre, vagy valami nincs rendben a csatorna finanszírozása körül.

2021. június 02. 10:14
Both Hunor
Both Hunor
Kontra

„A Partizán tavalyi beszámolójában mindössze 5,4 millió forint bevételt tüntettek fel, ami nagyjából semmire sem elég. Azaz, Gulyásék azt próbálják megetetni a közvéleménnyel, hogy a Baross utcai stúdió bérlését, a közel 20 fős stáb finanszírozását, a csúcsminőségű eszközöket, szuperszonikus grafikai megoldásokat mind megoldották 5 millió forintból.

Gulyás stábja hiába majdnem 20 fős, a Partizán alapítványának egy alkalmazottja sincs. Sőt: egyetlen fillér személyi jellegű kiadást sem költöttek Marciék. Ezek szerint a stáb mind a 20 tagja kizárólag kedvtelésből dolgozza halálra magát, hogy az egykori festékdobálóból médiasztárt faragjanak.

De Gulyásék épp a napokban hirdették, hogy 700 négyzetméteres stúdiót keresnek a műsoraiknak, mivel el kell hagyniuk a Baross utcai Patyolatot. Egy ilyen ingatlan ára minimum 800 ezer forint, de inkább 1-2 millió közötti összegbe kerül havonta Budapesten. Vagyis csak a november-december között kifizetett havi bérleti díj majdnem eléri a tavalyi feltüntetett 5 milliós bevételt. És akkor még az eszközökről és minden egyébről nem beszéltünk.

Közben a balliberális sajtó minden áron el akarja hitetni velünk, hogy Gulyás csak közadakozásból tartja fenn magát, ami már a Slejm-nél sem volt igaz: a mögötte álló bevétel nagyobb részét már akkor is nagyobb adományozók, rejtélyes amerikai cégek és Soros-közeli szervezetek adták össze.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
matykox
2021. június 02. 18:21
Ugye, mindig úgy volt, hogy akinek a nótáját húzzák, az fizeti a cigányt! Na, ki lehet ?
matykox
2021. június 02. 18:19
Rejtélyes, bár a válasz nyilvánvaló. Ott Van Tamkó Sirató "Szia" c. versében, persze helyesen egybe írva ...
Vakfolt
2021. június 02. 11:57
"Közben a balliberális sajtó minden áron el akarja hitetni velünk, hogy Gulyás csak közadakozásból tartja fenn magát, ami már a Slejm-nél sem volt igaz" Mikroadományok. Pár forintok, amik között észrevétlenül megbújik pár milliárdos makroadomány.
Moslékok pásztora
2021. június 02. 11:07
szégyelld magad! már megint a függetlenobjektív sajtót támadod :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!