AMIKOR KIPRÓBÁLTAM A BALOLDALISÁGOT

2021. július 06. 20:34

Mostanában szoktam gondolkozni azon, miért lehet valaki baloldali.

2021. július 06. 20:34
Kurtz ezredes
Kontra

„Mostanában szoktam gondolkozni azon, miért lehet valaki baloldali. Genetikailag ilyen, vagy csak túlságosan nyomasztja a rossz lelkiismerete? Kicsit mélyebben belegondolva azonban túlságosan a normális ember szemszögéből tudunk csak belegondolni ebbe, mert ha elengedjük, akkor balliberálisnak lenni a legjobb dolog lehet a világon.

A kezdeti borzongás után gondoljuk csak végig, hogy mennyire így van. Tulajdonképpen nem kell csinálnod semmit, ha meg mégis, és elbaszod, akkor sincs semmi gond, hiszen válogatott baloldaliak hada fog téged kimenteni a balliberális szavazóknál, akik amúgy se tudnának haragudni rád, hiszen olyan édes cuki magas kisgyerek vagy.

Az egészben az a legszebb, hogy ha nincs kedved vagy bátorságod, akkor az egész nemcsinálásodat elnevezheted valami rosszul értelmezett eufémizmussal a természet és az ember ősi összhangjához való visszatérésnek.

Mondjuk, ha nincs kedved lehúzni magad után a szart a vécében, az simán lehet a legyek szaporodását elősegítő nemes kísérlet. 

Aztán abból se lesz nagy baj, ha évekig pofázol valami faszságot. Mondjuk, hogy nem vagy MSZP-s, vagy meg kell állítani 0rbánt abban, hogy újabb és újabb stadionokat építsen fel. Ezek után simán kiállhatsz MSZP-s jelöltként, vagy kimehetsz a legnagyobb magyar szurkolóként, és senki nem szólhat érte semmit, mert a végén még te leszel a legjobban felháborodva. A legszebb, hogy független újságíróként is gond nélkül lehetsz MSZP-s jelölt, mert az újságírói függetlenséget a baloldalon ilyesmi nem befolyásolja.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cutcopy
2021. július 07. 08:14
Baloldalinak lenni tényleg minden esetben jó, ha kormányon vannak elvtársaik, akkor már maga ez az érzés megér nekik minden megszorítást és elkúrást, ha pedig ellenzékben vannak, jólétben élhetnek, szép felújított utcákon és tereken tüntethetnek, és még arra is marad nekik hó végén, hogy utaljanak kedvenceiknek kis hozzájárulást büntetéseikre..
Akitlosz
2021. július 07. 00:30
"Mostanában szoktam gondolkozni azon, miért lehet valaki baloldali. " Mert nincsen más választék. Nem léteznek jobboldali pártok, hanem csak többé vagy kevésbé baloldali pártok.
kovácslajos1930
2021. július 06. 23:08
Azon gondolkodom, hogy az ilyen idióta senkik miről írtak húsz-harminc éve, mikor Viktor még soros pénzén tanult, térdre csuhások felkiáltással lépett a templomba, illetve nem is járt és liberális eszméket vallott. Mindenki együtt hülyült a vezérrel?
annamanna
2021. július 06. 23:00
"Mondjuk, ha nincs kedved lehúzni magad után a szart a vécében, az simán lehet a legyek szaporodását elősegítő nemes kísérlet." Hű, de nagyot akart mondani a szövegíró, a valóság az, hogy nyugaton tömegek tértek át a komposztvécére, mivel az ivóvizet bűn szarral megmérgezni. A water closet az emberiség egyik legbüdösebb és legundorítóbb találmánya. És az egyik leghaszontalanabb. A száraz komposztvécé előnyei felmérhetetlenek. Ezt meg lehet nézni hozzá: https://www.youtube.com/watch?v=ErwrWRoTRjU A víz minden szagot rendkívül felerősít, a parfümök is víz alapúak, és a kutyák orra is folyton nedves. A nedves, vizes ürülék bűzös, minél inkább szárítják, annál kevésbé van szaga és persze a legyeket sem izgatja. De ezen felül sokkal fontosabb, hogy a ürülékkel kevert víz rendkívül mérgező, vérhas-tífusz járványokat okozhat (colibaktérium), ezért a vizet és az ürüléket a lehető legkevésbé sem volna szabad keverni, hanem az utóbbit szárítani, komposztálni - a helyes eljárással egyszerűen földdé válik, anélkül, hogy bajt okozna. Ezt újra kellene tanulnunk, mert jelenleg úgy működünk, mint a Hülyék paradicsomának lakói. "Vizet?? Ami a vécében van??" Még link: https://www.eautarcie.org/hu/05a.html Aki ezeken röhögcsél, az jelenleg csak azt prezentálja, hogy Idiokrácia lakosa.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!