Így reagált Nyugat-Európa haladó népe a homofób magyar törvényre

2021. július 04. 15:27

A népszerű gazdasági szaklap a cia.gov.hu megrázó riportot közölt a Nyugat-Európában a magyarokról mostanában kialakult képről.

2021. július 04. 15:27
null
Kurtz ezredes
Kontra

„A népszerű gazdasági szaklap a cia.gov.hu megrázó riportot közölt a Nyugat-Európában a magyarokról mostanában kialakult képről. Őszinte riportjukban különféle nyugati országokban tapasztalt, magyarok felé irányuló és jogos dühből táplálkozó incidensekről lesz szó, amelyek a 0rbán miatt vannak!

Zoltán (Vienna)

Régebben büszkén megveregették a vállamat, ha a fagylaltosstandomnál megtudták, hogy magyar vagyok, de ma leginkább azt mondják, hogy menjek innen haza a kurva anyámba.

Mennék is, ha otthon nem a 0rbán lenne még mindig! :(

Ákos (Berlin)

Azt mondták, régebben sokat nyaraltak a Balatonnál és nagyon hálásak voltak nekünk az újraegyesítésnél, de a homofób törvény most mindent felülír és ők is felírnak. Rettentően szégyelltem magam, és csak arra tudtam gondolni, hogy a buta és bűnös birka magyar nép mikor fogja már végre elzavarni a 0rbánt!

Éva (Poroszország)

Egy helyi kempingben átszaladtunk a szomszéd sátorhelyre, mert a mi palackunkból kifogyott a gáz, és szerettem volna a picinek langyos tejet adni. Egy kedves házaspár rögtön készségesen fel is ajánlotta a sajátját, de amikor meglátták a lakóbuszon a H-betűt, mindketten éktelen haragra gerjedtek, és üvöltve közölték, hogy örüljünk, ha a Kurwa 0rban miatt élve megússzuk. Azóta is felriadok még éjszakánként, ezért pedig Szijjártó Pétert és a dilettáns külügyi vezetését okolom!

Jennifer (New York)

Először teljesen felvillanyozódtam, hogy végre a kedvenc falumban énekelhetek majd, de aztán a belmanhatteni értelmiség rámnyitotta a laptopot az Amerikai Népszavával, és kivénhedt pénzéhes Puerto Rico-i kurvának neveztek, ami rettenetesen rosszul esett, de olvasás közben beláttam, hogy az egészért 0rbán és a strómajnai felelősek. Ma már eszembe se jutna fellépni ott!”

Nyitókép: MTI/EPA/Vickie Flores

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 104 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ati Papa
2021. július 05. 12:01
Úgy látom, hogy rádörrentettek a balliberális megmondókra ugyanis kb. 45 olyan cikk címet olvastam csak egy oldalon, ami nem igazán kormánypárti. Vannak akik többször is böffentek. Megnéztem néhány cikkre írt kommentárt és megnyugtató érzés, hogy százas nagyságrendben vannak józan ítélőképességű hazafias kommentelők is.
Burmin
2021. július 05. 11:11
Jót röhögtem ezeken a kitalált leveleken. Bár őszintén szólva azzal vágtam volna vissza hogy nálunk nem erőszakol meg 4 afgán gyereklányokat. De hát úgy látszik a riposzt nem erősségük.
kovacak
2021. július 05. 10:55
Amennyiben ezek a sztorik igazak, akkor törvény ide, törvény oda, ez valahol a ny-europiakat meg az amcsikat minősíti, mert ilyen hozzaallas a harmadik birodalomra volt jellemző a zsidókkal szemben. Naluk meg hungarofobia lett olyanokkal szemben, akiknek az egészhez semmi közük. Gratulálok hozzá.
MZperXXL
2021. július 04. 22:07
Toleráns Nyugat ennyire intoleráns valakikkel? Nem ért náluk célba az érzékenyítés? Nehogymá... (Nyilván kamu az egész cikk.)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!