Kiskáté a válogatott baloldali szurkolóinak

2021. július 01. 09:53

Hogy kéne magam éreznem, ha baloldaliként most tényleg szívből drukkoltam a válogatott sikeréért?

2021. július 01. 09:53
Kurtz ezredes
Kontra

„Mivel a nem várt sikerek hatására sok baloldali honfitársunk is valahogy mögénk került ezekben a hetekben, joggal érezhetik furcsán magukat, és merülhetnek fel bennük jogos kérdések. Ezekre szeretnénk nekik segítő szándékkal és szívből jövő jósággal válaszolni.

Hogy kéne magam éreznem, ha baloldaliként most tényleg szívből drukkoltam a magyar válogatott sikeréért?

Nagyon örülünk, ha tényleg szívből drukkoltál és örültél. Doktor Miniszterelnök Úr nemhiába tudta mindvégig, hogy a futball és különösen a sikeres futball a legeslegjobb nemzetegyesítő tényező. Rovott múltatokból adódóan azonban az lenne korrekt, ha szarul éreznéd magad. Kicsit szarul, de legalábbis furcsán.

De miért kéne rosszul éreznem magam attól, ha a magyar válogatott mérkőzésén kilátogatok egy modern stadionba, amit az én adómból is építettek?

Hadd válaszoljak erre egy plasztikus példával. Én például köpöm a művészkedést. Legszívesebben rizsföldeken látnám a sok kiállításmegnyitón pöffeszkedő köcsögöt, akik formabontó és polgárpukkasztó bátorságnak tartják, ha Alföldi újabb f*szt csempész a darabjaiba.

Pont ebből következik, hogy soha, ismétlem, soha nem fogsz engem rajtakapni azon, hogy ott ülök köztük a nézőtéren. Nincs az a nő, aki erre engem rá tudna venni, és ha mégis rajtakapnál, bizonyára te is feltennél néhány kérdést azzal kapcsolatban, hogy vagyok akkora álszent geci, hogy a közéletben fikázom a színházat, és rizsföldekre zavarnám a díszletmunkásokkal együtt, péntek este viszont stikában visszaváltozom belpesti éttermiségivé, és ott röhörészek valamelyik zsöllyében.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
aaa1
2021. július 04. 03:16
Ezért is jó az internet korszaka, mert az ilyen kb 4 általánost végzett emberek is leírhatják a véleményüket, megismerhetjük az egyszerű világukat
Vucli Tóbiás
2021. július 01. 16:15
Kurtz, én kedvellek, és a Hobbistát is miattad, a te higgadt iróniád miatt hallgatom, nem az izgága Jeszy miatt, meg a Hajóágyúban is a kedvencem vagy, szóval ne érts félre, de... ..."Pont ebből következik, hogy soha, ismétlem, soha nem fogsz engem rajtakapni azon, hogy ott ülök köztük a nézőtéren. Nincs az a nő, aki erre engem rá tudna venni, és ha mégis rajtakapnál stb., stb." -- Nos, én ezt freudi elszólásnak tekintem. Van az a nő. :-) Azt kívánom nektek, találjátok is meg egymást. :-) Találkozz más világlátással, mint a tied; csak hitelessel, persze, mint a tied. (Ne a szatirikus tolladra kívánkozó önparódiával.) Ütközzetek, gazdagodjatok egymásból. Sok boldogságot. :-)
jánosbácsi
2021. július 01. 15:22
Arról tudtok, hogy aki nem nyer az veszít? Ja, hogy nem tudtátok, akkó me lófasz a seggetekbe.
kambala
2021. július 01. 14:48
ezt a fost .... ,
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!