UEFA – SAFETY INSTRUCTIONS

2021. július 12. 19:45

Tilos fütyülni és huhogni! (kivéve: a 0rbánra!)

2021. július 12. 19:45
Kurtz ezredes
Kontra

„Köszönjük Budapestnek, hogy a labdarúgás valódi otthona tudott lenni, és stadionjával, közönségével és szervezésével nagyban emelte rendezvényünket! A problémák elkerülése végett azonban engedjék meg, hogy ismertessünk Önökkel néhány diktátumot!

Ezentúl Önöknek szigorúan tilos üdvözölni a franciákat!–

Tilos megjegyzést tenni az egészen nyilvánvaló szexuális preferenciájú férfiakra, megkérdezni tőlük, hogy mi van velük, illetve szájukban! (pl szedett szemöldök, szivárványkarszalag, ők dehogyis homoszexuálisok, csak máshogy heterók, valódian.)

Tilos politikát vinni a pályára! (Kivéve, ha jó ügyet szolgál, és ezt az UEFA igazolóbizottságának kékhajú munkatársnői pecséttel igazolták!)

Tilos tüntetőleg demonstrálni és »RESPECT« feliratú UEFA-felvarróra mutogatni, amikor volt gyarmattartó ország csapatának játékosai demonstratíve térdelnek!

Tilos énekelni bármilyen himnuszt! (Kivéve Németország: YMCA)

Tilos fütyülni és huhogni! (kivéve: a 0rbánra!)”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rocktoberi
2021. július 13. 12:36
Az UEFA hamar megértette az idők szavát és olyan vonakodva tette szét a lábait, mint egy 20 dolláros kurva.
Búvár Kund
2021. július 13. 09:09
Tilos a magyaroknak szurkolni! Tilos szotyolát köpködni! (Viszont szabad a fraciáknak söröspohárral dobálózni a magyar játékosok irányába) Tilos a hangos tetszésnyilvánítás! Tilos tapsolni! Tilos a székről felállni, ameddig nincs vége a meccsnek! A meccs végén, szépen csendben egyes oszlopban minél gyorsabban el kell hagyni a stadiont, majd rendezetten hazavonulni! Egy hétig tilos a mérkőzésről csoportosulva szót ejteni! Tilos a végeredményt leközölni, kivéve magyar vereség esetén!
themen
2021. július 12. 22:27
With kind regards: Mustapha Kaltenbrunner (SUI) ------------------------- :))))))
OberEnnsinnen
2021. július 12. 21:11
Ő a szemét, a Piara Powar. https://www.google.com/search?q=But+Piara+Powar,+executive+director+of+the+Football+Against+Racism+in+Europe+group,+wants+.&rlz=1C1AOHY_huHU800HU800&tbm=isch&source=iu&ictx=1&fir=rlG-kcVLcBqkkM%252CEaVQMrK54TkTFM%252C_&vet=1&usg=AI4_-kRH24DkvR2A73DON1sT7UyYaukzRQ&sa=X&ved=2ahUKEwi-wJiImd7xAhXHtYsKHV_yC1oQ9QF6BAgbEAE#imgrc=rlG-kcVLcBqkkM, vagy így: Piara Powar imagines
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!