Túl kell élnünk ezt a tomboló elmebajt

2021. július 11. 16:59

Már hozzák a pestises hullát, szájában az obulus. Csak már abban sem lehetünk biztosak, férfi-e vagy nő.

2021. július 11. 16:59
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Facebook

„Kedves Németh Balázs!

Rendben, igazad van. Közép- és Kelet-Európa a remény maradéka, ez biztos.

Miképpen Bizánc a nyugat-római birodalom pusztulását, úgy kell túlélnünk most ezt a tomboló elmebajt.

Itt a Római szín Madách Tragédiájából. Már hozzák a pestises hullát, szájában az obulus. Csak már abban sem lehetünk biztosak, férfi-e vagy nő. Vagy már csak valami…

De jön Péter apostol is.

Túléljük ezeket…”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 143 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
galancza
2021. július 12. 14:13
Zsolti! Igen, túl kell élnünk a tomboló balos elmebajt.De ez csak úgy lehetséges ha a Fidesz megnyeri a 2022-es választást.Ez meg csak úgy lehetséges ha az ország egész területén minden alsó-felső szintű fideszes politikus,képviselő,polgi, médiaguru magába néz,és nem önmagát mentegeti már előre a 2022-es vereség miatt.Mert sajnos alapvetően nem a győzelemre épül a Fidesz kampány-kommunikásiós stratégiája,hanem arra hogy az esetleges vereség esetén felmentsék magukat és elintézzék azzal hogy irigy proli a magyarok többsége.Ez így épületes baromság.Azért arról a Fidesz is bőven tehet hogy sok nem balos,nem kozmolibsi átlagember nem akar a Fideszre szavazni.Azt G.Fodor is elismerte hogy a Fidesz rengeteg embert megsértett. Ezen azért kurvára el kéne gondolkodni Zsoltikám! Fideszes középhivatalnok azzal hülyítik a fanatikus szavazóikat,hogy az sem baj ha veszítünk,mert 2026-ban úgyis nyerünk.És addig mi lesz Zsoltikám? Elképesztően aljas volt a 2002-2010 közötti időszak.De ha jövőre győz az ellenzék akkor annál is sokkal mocskosabb évek fognak jönni, és visszafordíthatatlan folyamatokat fog elindítani fletó és bandája:bevándorlás,aberráció,totális eladósítás......Zsolti! Ébresztő!!!!
balbako_
2021. július 12. 06:24
Madách Imre zsenije megmutatta a múlton keresztül a jövőt is. Amikor Európa elkezd fetrengeni a bűnben, mocsokban, erkölcstelen ösztönlénnyé aljasul az igaz vallás kisegíti ebből is.
jánosbácsi
2021. július 11. 20:08
Te mocskos állat Bayer zsóti. Elszóltad magad. Férfiaknak csak a buzik mondják azt , hogy kedvesem .
formaegy
2021. július 11. 20:05
Itthon alkalmazni kell azonnal a törvényt aki, akik a gyerekeinket bármilyen formában is megkörnyékezi ezek közül a gyereknyomorító LMBTQ-s pedofilbuzik, és azon politikusokkal szemben akik gyereknyomorító kampányt folytatnak! A Pride-n minden fiatalkorút igazoltatni kell a rendőröknek aki nem szülővel vonul! Aki kiskorú annak (szülők) olyan kib....tt büntetést a nyakába, hogy attól valóban elfelejti, hogy fiú-e, vagy lány!!!!!!!!!!!!! A törvény teljes szigorával kell fellépni minden gyereknyomorító pedofilbuzival szemben!!!!!!!!! Zéró tolerancia ezekkel az állatokkal szemben!!!!!!! El a kezekkel a gyerekeinktől!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!