Fekete-Győr András és a „b.szatáskája”

2021. augusztus 17. 19:09

A baloldali térfélen elindult egy verseny, ami „a ki tudja jobban leinni magát” jegyében zajlik.

2021. augusztus 17. 19:09
null
Bohár Dániel
Bohár Dániel
Facebook

„Fekete-Győr András és a »b.szatáskája«. A baloldali térfélen elindult egy verseny, ami »a ki tudja jobban leinni magát« jegyében zajlik. Az eddigi egyértelmű győztest balról előzi egy feltörekvő ifjú titán, aki történetesen a Momentum miniszterelnök-jelöltje. 

Úgy hiszem a magyar embereknek ennél komolyabb politikusok járnak.”

Nyitókép: MTI/Mónus Márton

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Libtard Cleaner
2021. augusztus 17. 22:34
Bírom, amikor Bohár egy bábról beszél, aki végrehajtja a feladatosztói utasításait, és mindezt nem egyes szám első személyben, hanem egyes szám harmadik személyben teszi.
kovászos cipó
2021. augusztus 17. 22:28
A baszatáska a zindexfórumon is kiverte a biztosítékot. Azonnal törlik, ha vki idezi ezt az olimpiagyilkos buzit De le nem mossa már magárol. Hülyefasz.
Libtard Cleaner
2021. augusztus 17. 22:23
Azért jó párositás a fegyőrt meg a bohárt egy videóban látni, mert nehéz eldönteni, hogy melyik a nagyobb gyökér.
Mátyás01
2021. augusztus 17. 21:28
Rákerestem mit jelent a baszatáska, mert úgy látszik nem vagyok elég primitív ahhoz, hogy tudjam. A legjobban ez tetszett: Amikor megerőszakol egy kis méretű bőrönd. Komolyra fordítva a szót, ennél még egy útszéli csöves is kulturáltabban beszél, remélem ilyen miniszterelnökünk nem lesz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!