Migrációról, világosan

2021. augusztus 23. 17:58

Megvédjük a schengeni határokat, más országok erre nem voltak képesek.

2021. augusztus 23. 17:58
null
Varga Judit
Varga Judit
Facebook

„Az afganisztáni eseményeket követve újra az európai napirendre került a migráció témaköre, ezért is fejtettem ki hazánk ezzel kapcsolatos álláspontját a portugál Expresso hetilapnak. 

A magyar érvrendszer régóta tiszta és érthető: a kontinens érdekeit is szem előtt kell tartanunk, hiszen nem segíthetünk úgy, hogy a problémát európai területre hozzuk. Szerintünk nem emberi jog az, ha valaki a világ másik oldalán egyik nap felkel és úgy dönt, hogy mostantól a világ másik részén fog lakni, nekünk pedig minden ellenőrzés nélkül be kell őt engednünk. 

Ezért is döntöttünk úgy, hogy a Szerződéseknek megfelelően megvédjük a schengeni határokat. Más országok erre nem voltak képesek, Magyarország mégsem kapott ezért semmilyen elismerést, csak kritikákat. Mi ennek ellenére kitartunk, Magyarországot és az európai határokat meg fogjuk védeni, a segítséget pedig oda fogjuk elvinni, ahol arra a legnagyobb szükség van.”

Nyitókép: Varga Judit Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
geyza1947
2021. augusztus 24. 11:33
Ennek a h. tyúknak nincsen annyi esze, hogy a térképre nézzen ? Hol van Magyarországnak közvetlen határa a bevándorlókkal ??????????????????? Idióta !
balbako_
2021. augusztus 24. 05:18
Világos beszéd. Tetézi a gondokat, hogy a hülyeség abban kulminál, hogy kijelentették a migráció emberi jog!
Carsac
2021. augusztus 24. 00:39
Világosan beszél és nő. Kevésbé támadható a genderkvótás eLMeBeTeQ részére. Ez a hülye divat is lecseng majd, mint a new wawe, amiről már azt sem tudjuk, hogy miben is volt annyira új áramlat, vagy hullám.
fatman
2021. augusztus 24. 00:31
"más országok erre nem voltak képesek" vagy hajlandók...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!