MIK JÁRHATNAK AZ AMERIKAI ÜGYNÖKÖK FEJÉBEN?

2021. augusztus 31. 19:07

Mindenre képesek és semmiféle gátlásuk nincs, hogy ezt a mindent el is érjék, de vajon mit gondolhatnak ott legbelül?

2021. augusztus 31. 19:07
Kurtz ezredes
Kontra

„Látszólag kibaszott magabiztosak. Nem csoda, hisz mögöttük a világ legprofibb és leghaladóbb ügynöksége a világ összes pénzével és tudásával. Mindenre képesek és semmiféle gátlásuk nincs, hogy ezt a mindent el is érjék, de vajon mit gondolhatnak ott legbelül? Pillantsunk bele egy profi ügynök fejébe!

AZ AMERIKAIAK MAGYARORSZÁGI ÜGYNÖKEI RÉGEBBEN

Ez kurva jó, ÉN vagyok a világ királya!

Ha elzavarjuk 0rbánt, és a tartótisztem elég befolyásos, akkor akár miniszter is lehetek néhány hónapig!

Életem legjobb döntése volt, amikor 21 éves hamvas kis egyetemistaként megpályáztam azt a remek ösztöndíjat. Most valami szart taníthatnék szar pénzért, de helyette kiemeltek, és lett ez!

Helyette megfogtam az Isten lábát, bár Isten nyilván csak egy buta mese. Itt viszont kibaszott sok pénzért soha semmit nem kell önállóan csinálnom, mert a tartótiszt mindenre kiképez. Ráadásul a tréningen még azt is megtudhatom, micsoda páratlanul csodálatos kis lény vagyok ÉN! Ha bármi baj lenne, úgyis kimentenek, semmi bajom nem eshet soha, mert ellenzékre Magyarországon mindig szükség lesz.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
voltospultos
2021. szeptember 01. 08:22
A második felröhögés után visszavittem a javított készüléket a felhasználóhoz, így most zavartalanul élvezhetem Kurtz ezs remekművét.
Pelso j.
2021. szeptember 01. 06:05
Ügyes, ebből megélni....
nikonos
2021. augusztus 31. 22:54
Jó a párhuzam, de a Fidesz nem fog leszámolni velük, nincs is igazán lehetősége rá. Kabul sokkal messzebb van, és nagyságrendekkel többe kerül, mint Budapest.
mustarharmas
2021. augusztus 31. 21:44
Timike!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!