Karácsony Gergely tiszta lappal indul a magyar politika korrupt dzsungelében

2021. szeptember 14. 14:58

Évek óta először érzi azt a Budapestre látogató turista, hogy van remény tizenegy év után a kormányzó Fidesz leváltására 2022-ben.

2021. szeptember 14. 14:58
null
Paul Lendvai
Der Standard

„Minden közvélemény-kutatás szerint Karácsony Gergely a legnépszerűbb jelölt. A negyvenöt éves politológus tiszta lappal indul a magyarországi politika korrupt dzsungelében. Kétségkívül ő az, aki megnyerheti a bizonytalanokat, és az Orbán-rezsimből kiábrándult fideszes szavazókat. 

A volt szocialista kormányfő, Gyurcsány Ferenc által alapított DK jelöltje, Dobrev Klára a kutatásokban nem sokkal marad el Karácsonytól. Ő maga nyelvileg, retorikailag képzett, nagyon tehetséges, de minden más jelöltnél elutasítottabb. Nagyapja egész életében a kommunista Kádár-rezsim kádere volt, férje pedig 15 évvel ezelőtt mondta el »őszödi beszédet.«

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 205 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bpe
2021. szeptember 15. 15:22
nem-nem, pali bácsinak nincs remény, tessék beletörődni! :3
hatvanas
2021. szeptember 15. 15:02
Évek óta először érzi azt a Budapestre látogató, hogy bűzlenek az aluljárók, s hogy megállt a város fejlődése. Szívesen látunk takarítani, Paul, ha már ennyire lelkes vagy!
Esvány
2021. szeptember 15. 13:45
Tudod, mi a tiszta lap? Amin Karácsony eredményei vannak felsorolva. Na, az tényleg tiszta üres!
DonCiccio
2021. szeptember 15. 13:43
A koreai meg a spanyol turista nem azér' jön hogy megnézze Budapest nevezetességeit. Á dehogy !! Azér' jön hogy megnézze, van-e kormányváltó hangulat. Hát ja. Pont azér' jön. Szöulban ilyen hirdetések vannak: Jöjjön ! Megnézheti Budapest kormányváltó hangulatát ! Csőstül jönnek is. Aki meg a kormányváltó hangulat miatt jön az meg nem turista. Hanem hangulat csinálója.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!