Péter, kérlek, ne lépj vissza!

2021. október 07. 14:44

Most lelki mozsárágyúhoz kell kötöznöd magad, hogy ellenállj a bülbülszavú hurik csábításának.

2021. október 07. 14:44
null
Kurtz ezredes
Kontra

„Most rajtad a világ szeme. Most te vagy a centrum reménysége. Kérlek, tarts ki a jelöltséged mellett! Ne lépj vissza annak a javára, akinél ennyivel különb vagy! Ne lépj vissza annak a javára, akinek a leváltására történelmi esélyt kaptál! Ne lépj vissza annak a javára, akit Orbán Viktor tenyésztett magának ellenfél gyanánt!

Ezek életed legfontosabb napjai. Most egy lelki mozsárágyúhoz kell kötöznöd magad, hogy ellen bírj állni a bülbülszavú hurik csábításának. Mi itt balközépen nagyon bízunk benned.

Te vagy a mi utolsó reményünk! Tudva tudom, hogy a miniszterelnökké választásoddal végre jól döntenénk, és véget érne az a megosztó és sikertelen politika, amit 0rbán csinált. Magyarországra végre egy új aranykor jön el, ha Te kormányzol majd. Ezért szavazok rád, és nem azért, mert zsigerből gyűlölöm 0rbánt.

Na, jó, de!

Mindegy, te akkor is jobb leszel nála.

Ölel: egy független értelmiségi

2001. októbere

ui: Ha esetleg mégse, mert elk*rod, nem értesz hozzá, vagy megpuccsol a Gyurcsány, aki igazából az egészet a háttérből viszi, mert olyan tehetetlen balf*sz vagy, hogy az már a tehetetlen balf*szokból álló pártodat is komolyan zavarja. Nos, akkor alig 10 év, és találok én magamnak új szerelmet majd az LMP képében, ami pontosan ugyanolyan lesz, mint Te. Aztán még 10 év, és...”

Nyitókép: MTI / Ujvári Sándor

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bellmondo
2021. október 07. 20:48
Ki ez a faszi akiről ennyi szó van? Orbánt ismerjük. Gyurcsányit is. De ki ez a faszi, ezt nem ismerjük.
Kofidisz Fapadopulosz visszatért
2021. október 07. 20:32
Puzsér ügynök 2016-ban fél évig "utazgatott" az usában, majd visszatérve azonnal aktív politizálásba kezdett... A jobbik felszopásának, az ellenzéki összefogás szorgalmazásának az élharcosa lett és megszervezte a "Nem leszünk orosz gyarmat!" tüntetést, mindezt persze "független-objektív értelmiségiként". Még véletlenül sem továbbképzésen és eligazításon járt odakinn, egyszerűen csak megvilágosodott az utazgatástól.
Salamander
2021. október 07. 18:49
"Nem gyakran mondok ilyet, Péter, de TE egy csoda vagy!  Köztudott rólam, hogy általában megvetem a politikát, és leszólom a politikusokat, de Téged, Péter... Kis híján rád rántottam, de komolyan! Folytatva ezt a homoerotikus szerenádot Hozzád, életemben nem éreztem olyan bizsergést, mint amikor Téged megláttalak feltűnni a politikai élet egén". KURTZ EZREDES - aki ezt a bejegyzést produkálta - egy igazi sötétlelkű állat. Értjük miért rántotta le magát MZP láttán: Mert ez az MZP gyerek pofára is teljesen olyan, mint Nicolae Ceacescu. :)))
bagira
2021. október 07. 18:44
Bármelyikre szavaznak a gyurcsány klán koalícióhoz tartozik ,főkolomposok a Ferkó - Klára a többi szutyok kis párt két díszpintynek szavazatokat gyűjt. Egy a kuckó a kemencével.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!