Ha lakást szeretnék vásárolni, akkor kit érdemesebb keresni?

2021. november 18. 18:38

A Karácsonyt Gelgelyt vagy a Jakab „parizer” Pétert?

2021. november 18. 18:38
null
Bohár Dániel
Bohár Dániel
Facebook

„Ha lakást szeretnék vásárolni, akkor kit érdemesebb keresni a Karácsonyt Gelgelyt vagy a Jakab »parizer« Pétert?”

Nyitókép: Budapest, 2021. október 23.
Márki-Zay Péter, az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje (k), valamint a korábbi miniszterelnök-jelöltek: Karácsony Gergely (MSZP, Párbeszéd, LMP, j2), Dobrev Klára (j), Jakab Péter (b2, Jobbik) és Fekete-Győr András (b, Momentum) az ellenzéki pártok Egységben a szabad Magyarországért! címmel tartott megemlékezésén, az Andrássy úton az 1956-os forradalom és szabadságharc 65. évfordulóján, 2021. október 23-án.
MTI/Szigetváry Zsolt

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2xli
2021. november 19. 17:06
Dani, szerintem egyiket se keresd! Karácsony utólag eladná sutyiban a fejed fölül a megszerzett lakást, Jakabnak meg nem tudnál annyi parizert venni, hogy ne viselkedne bunkó módra!
Autofocus
2021. november 19. 13:18
Sziauram, használt városháza érdekel?
Vakfolt
2021. november 19. 09:09
Azt vettem észre, hogy libernyáknak lenni micsoda megkülönböztetett és haladó életforma, nekik ugyanaz a történet, ha Bayer alacsony bérletet fizet, miután milliókat ölt a felújításba, vagy ha a polgármester szarért hugyért árulja a gondjaira bízott közös épületet. Arányérzék gyerekek, ez csak titeket minősít..
flesh ripper
2021. november 19. 07:44
A struccoknak nem kell lakás, mert ha komfortra vágynak, homokba dugják a fejüket! Azok, akik még mindezek után is, továbbra is moslékosok maradtak, nyilván, akkor is ha a fejük fölül, Kamukagelike megbízói felteszik a Vaterára a lakásaikat, akkor is a Böszme-náci-bolsi-CIA koalíció hű és fanatikus hívei maradnak. Egyébként is, ha hajléktalanokká válnak, Kamukagelike, majd beteszi őket az eladott Városháza lebontott épületébe: "Száraz tónak nedves partján, döglött béka kuruttyol!" - ez a moslékosok nemzeti himnusza. (Orbán: Velünk még azok is jobban járnak, akik ellenünk szavaznak!")
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!