Annyira jó látni, hogy a sajátjai csinálják ki Friderikuszt

2021. november 09. 08:13

Milyen kínos például ma megnézni egy Friderikusz showt?

2021. november 09. 08:13
null
Trombitás Kristóf
Trombitás Kristóf
Facebook

„Annyira jó látni, hogy a sajátjai csinálják ki Friderikuszt. Ahogy korábban is írtam, talán végre tényleg lezárultnak tekinthető az a bizonyos hosszú ‘90-es évek. Nincs már se Havas, se Heti hetes és a médiapiacon még továbbra is számos teendő lenne, de lassan annak az embernek is kitelnek a napjai, aki az angolszász televíziózás legrosszabb hagyományait emelte át a magyarországiba.

Aki mindazt, ami ízléses, szórakoztató és tanulságos is lehetett volna, bazáriként, kínosként és felejthetőként jelenítette meg. Nem, Friderikusz a ‘90-es években sem volt jó. Nagy különbség van a jókor, jó helyen és a jónak lenni között. Friderikusz előbbi volt.  És kénytelen-kelletlen, de valóban milliók nézték. Persze, hiszen szárnyalása idején még mindig csak pár csatorna létezett idehaza.

Ma pedig már látjuk, hogy Havas, a régi  bölények vagy éppen Friderikusz nem voltak jók.  Ez ilyen egyszerű. Nem azért, mert balosok. Speciel ennek nincs ehhez köze. Pusztán csak elégségesek és kész. Milyen kínos például ma megnézni egy Friderikusz showt?

És ugyanakkor mennyire nem kínos mondjuk megnézni egy Mindent vagy semmit? Ennek egyszerű az oka: tagadhatatlan, hogy Vágó István mára az, ami, de a ‘90-es években pont akkor volt szórakoztató, amikor Friderikusz már akkor sem. No mindegy, lassan a helyére kerül sok minden az úgynevezett szórakoztató televíziózásban is. A cikket linkelem a kommentek között, elképesztő sztorik vannak benne.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zuriktodor
2021. november 09. 15:01
Mondjuk az a média1-es kis piti kommer is elég undorító alak, aki beleszállt most ebbe a kivénhedt hommerbe.
opht
2021. november 09. 10:41
LGT, Bródy, Neoton, Hungária. Kínosan igénytelen zeneszámok, itt-ott pofátlan másolása nyugati együtteseknek. Jókor jó helyen, egy mesterségesen kialakított verseny nélküli szórakoztatóiparban.
Alcofrybas
2021. november 09. 10:39
„mindazt, ami ízléses, szórakoztató és tanulságos is lehetett volna, bazáriként, kínosként és felejthetőként jelenítette meg” Szerencsére azok az idők már elmúltak. Friderikusz helyett... itt van nekünk Kálomista és az ő filmje. Aki mindazt, ami ízléses, szórakoztató és tanulságos is lehetett volna... - „Szórakoztató”-an tálalja, lásd Trombitás-kritika, mondjuk úgy, hogy közben a szórakoztatás elvérzik a vágóasztalon, avagy am mi jó Trombink KESMA-nyelven megfogalmazott szavaival élve: „Én ugyan kicsit rövidebbre vágtam volna...” - egyszóval unalmasan, - ahol a főhős, akivel azonosulnia kéne tudnia a nézőnek: „a végére megért valamit, de leginkább csak azt, hogy gyorsabban kell futnia a rendőröknél” (ahogy Ungvráy Zsolt fogalmazott Trombi lapjában, a Vasárnap.hu-n) - egyszóval ostobán, - ahol a főhős „valószerűtlen parlamenti szökése pedig Chuck Norrisnak is becsületére válna” (u.ő.) - vagyis bazári, kínos, mert sajnos Kálomista filmje vásári komédiává alacsonyítva tálalja, ami eszébe jut 2006-ról. „No mindegy, lassan a helyére kerül sok minden az úgynevezett szórakoztató televíziózásban is.” Átkerül a moziba. Irány a mozi! A főcsapás iránya: Tapolca.
szürkeSzarvas
2021. november 09. 10:24
A médiazsidók időnként felfalják egymast is. Amiként a hiénafalka,ha egyiküket "lebassza" az oroszlán.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!