Így emlékezz jobboldaliként október 31-ére

2021. november 02. 15:49

Baloldali embertársaink ezzel a kommunista halloweennel provokálnak bennünket.

2021. november 02. 15:49
null
Kurtz ezredes
Kontra

„Emlékeztesd őket, hogy hazudozásuk ellenére te tudod, valójában hogy volt!

A kommunisták legnehezebben elviselhető tulajdonsága, hogy saját tetteiket és főleg saját tetteik következményeit nemcsak 100 év, de 100 nap vagy 100 perc múltán is szemrebbenés nélkül képesek letagadni. Így lesz a hazudtunk reggel, éjjel meg estéből szenvedélyes igazságbeszéd, a népirtásból pedig nemes társadalmi kísérlet. Szerencsére most nem olyan időket élünk, hogy a kommunisták kedvükre hazudozhassanak bármit, így könnyedén ellen lehet nekik állni, és akár következetesen a körmükre is sózni, amikor próbálkoznak.

Emlékeztesd őket arra, hogy a 133 nap után jön majd a 134. is!

Ahogy arra nemrégiben Doktor Házelnök Urunk is emlékeztette őket, bizony! Ez a sok kommunista rohadék eleve hazug fogalommal próbál majd hazudozni. Vörösterror ugye nem is nagyon volt, ami meg mégis, az tudományosan bizonyított tanulmányokkal igazolva lényegében nem volt más, mint lekvárosztás szegény sorsú és korgó gyomrú proligyerekeknek. Miért ne bizonyíthatnánk hát, hogy fehérterror lényegében nem is volt, hisz a terrorakciókra adott rendőrségi választ se kékterrornak, hanem terrorelhárításnak nevezzük. Bőszen dicsérd Prónayt, Héjjast vagy Ostenburg-Moraveket, ettől teljesen kiakadnak majd.

Emlékezz te is bátran a nekünk kedves történelmi pillanatokra!

Nem csak ők emlékezhetnek ám kedvenc történelmi korszakaikra. Te se feledkezz el a Rosenberg házaspár kivégzésének napján nem várt áramlöketeket küldeni a szomszédos kommunistáknak. Mivel ez a sok bölcs társadalomtudós mind segghülye a természettudományhoz, úgyse fogják érteni, hogy mitől ment tönkre az a delejes készülék, amelyen most nem tudják nézni az Egyenes Beszédet meg a Partizánt, de mindegy is. Az ajtajuk elé kiszórt rizsszemeket hátha már ők is érteni fogják, és mindannyiunk megelégedésére állnak neki a felszedésüknek.

Hozzájuk hasonlóan te is bátran hordj szimbolikus viseletet!

Emlékezetes, néhány éve milyen bátran tudtak korunk patkányai a régi almok szőrös-bolhás bőrébe bújni. Természetesen ezzel semmi más céljuk nincs, mint számunkra közvetíteni a »Látod? Igen! Itt vagyok! Az vagyok! Nekem ezt is szabad!« nemes kommunista üzenetét. Miért ne tehetnénk hát mi is ugyanezt? Különösen ajánljuk az állati szőrméből készült Mackensen-kucsmát, amellyel nemcsak a kommunistákat, de örök szövetségeseiket, a románokat is a sarokba kergetheted.”

Fotó: MTI Fotó: Illyés Tibor

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Most80
2021. november 03. 10:18
Kurtz remek. Ideje komolyan venni ezeket a tanácsokat!
Akitlosz
2021. november 02. 23:08
Mert mi van október 31-én? Az egész cikkből sem derül ki.
Alcofrybas
2021. november 02. 21:14
"Partizánt" Miért? A Fegyőr-interjú hivatkozási alap. Aztán ott a Kassai Lajos-interjú.
kbs_real
2021. november 02. 20:23
Ezt azért nem kéne.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!