Rettentően dühös vagyok a magyar katolikus egyház töketlenségeire!

2021. november 12. 11:44

És közben ne legyek dühös?? Hát baromi dühös vagyok.

2021. november 12. 11:44
null
Perintfalvi Rita
Perintfalvi Rita
Facebook

„Ma pont írt rólam valaki egy egyházi lapban, hogy az a baj velem, hogy dühös vagyok és felesleges volt követ dobnom a katolikus egyház állóvízébe, mert úgy sem érek el ezzel semmit. Na, hát eddig is volt okom arra, hogy mérges legyek, de most aztán tényleg nagyon felhúztam magam. Hogy miért?

A 42. áldozat egy olyan elkövetőről beszélt, akiről kb. 2 hónappal ezelőtt egy másik áldozat is mesélt nekem. Az illető szerzetespap tanár egyrészt verbális agresszor, aki a rendi gimnáziumban rendszeresen megszégyenítette, verbálisan bántalmazta, megalázta a diákokat. Ordított velük, mint egy eszelős őrült. Egyeseket pedig azzal alázott meg, hogy az egész osztály előtt járatta le őket, vagy elkülönített egyeseket a többiektől, külön ültetve őket a szégyenpadba  és senkinek nem szabadott beszélgetnie velük. A többi gyerek persze annak örült, hogy nem ő ül a megszégyenítettek padjában.

De ugyanez az elkövető cserkészvezetőként rendszeresen táboroztatta a gyerekeket. Nem a saját sátrában, hanem a gyerekek (14 év alattiak) sátorában aludt. 6 serdülő fiúcskával összezárva hosszú éjszakákra. És reggelre több gyerek úgy ébredt, hogy a testüket az éj leple alatt a saját testére húzta. Máskor pedig nagyon fura abberrált dolgokat kért tőlük, pl. azt, hogy tegyék a fejüket a pocakjára és úgy meséljenek el neki bizonyos történeteket. Pl. feleljenek arra a kérdésre, hogy vajon elkövették-e az önkielégítés bűnét? Én két áldozattal találkoztam eddig, de az egyik jogász ismerősöm más áldozatokról is hallott, akik próbáltak valamit tenni ellene. Csakhogy jogilag nem volt megfogható a dolog. Viszont ebben az évben júniusban Urfi Péter hírül adta, hogy a rend ezt a férfit eltiltotta a »kiskorúakkal való érintkezéstől.« És ennyi. És kész.

És engem most igen, szétcsesz az ideg. Mert arra gondolok, hogy ez az ember még mindig pap! Még mindig a kezében tartja vasárnaponként az Úr testét, miséz és gyóntat!!! És vajon az abberrált dolgait is folytatja közben? Milyen extra dolgot kér a gyónóitól? És ha valaki betöltötte a 18 évet, azt már nyugodtan lehet lelkileg terrorizálni, mindenféle szexuálisan abberrált dologba belekényszeríteni? Bántalmazni? És majd ez a pap odaáll az oltár mellé és arról prédikál, amit Jézus mondott, hogy "engedjétek hozzám a gyerekeket!" Vagy majd arról fog beszélni, hogy aki szexuális bűnt követ el, az a pokolra jut? Vagy miről akar hitelesen tanítani? És közben ne legyek dühös?? Hát baromi dühös vagyok. Mert a szép szólamok mögött a nagy semmit látom, a megrendezett színjátékot és a kirakatpolitikát. 

Tényleg csak arra telik, hogy ilyen ócska megrendelt cikkekkel ellenem kampányoljatok? Miért nem ezekkel a bűnözőkkel foglalkoztok? Miért nem az ő mocskos dolgaikról írtok cikkeket? Mikor fogjátok ezt végre megtenni? Mikor fogjátok számonkérni a püspökök eltussolását és szándékos passzivitását? Mire vártok még???”

Fotó: Facebook/Perintfalvi Rita

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 128 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
scion
2021. november 24. 08:02
nem értem miért kell mindennap 5ször szemlézni ezt a ribancot kedves mandiner???
1000bocs
2021. november 13. 18:04
Mi az hogy jogilag nem állna meg az ügy? Vannak tanúk, vagy nincsenek? Miért nincs feljelentés? Ha nincs feljelentés, hogyan lehet beszélgetés az áldozatokkal? Ez az ügy nem jogilag hanem logikailag nem áll össze. Perintfalvy szerintem hazudik. Kb olyan, mint Sárosdi Lilla aki olyan szexuális zaklatásról fantáziál a múltjából, amiről első látásra lerí hogy az úgy soha nem történhetett meg ahogy állítja.
NTLLK
2021. november 13. 13:54
Kiskegyednek oszt' mégis mi köze van a katolikus egyházhoz??! Fizet oda adót!?
Rocktoberi
2021. november 13. 12:56
Ugathatsz, libsi lotyó. Kevesen hisznek neked.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!