Petike, Benedek pápa véletlenül nem miattad mondott le?

2021. november 12. 20:30

Jakab Peti elhitte, hogy befolyása van a dolgok alakulására, de csak megint köznevetség tárgya lett.

2021. november 12. 20:30
null
Both Hunor
Both Hunor
Kontra

„A csütörtöki kormányinfón Gulyás Gergely kancelláriaminiszter bejelentette, és aztán Orbán Viktor miniszterelnök is megerősítette, hogy a kormány 480 forintban maximálja a benzin és a gázolaj árát. Vitán felül álló pozitív fejlemény az Európában dúló energiaválság közepén. 

Gyurcsány viharvert bohóca a kormány méltatása helyett inkább megpróbált rárepülni a bejelentés okozta sikerre. Egy Facebook-videóban elmondta, hogy a magyar emberek lényegében a Jobbiknak köszönhetik a fontos politikai lépést.

Persze, Petike! Benedek pápa véletlenül nem miattatok mondott le?

Jakab szerint a siker annak köszönhető, hogy ő beszélt – vagyis inkább üvöltözött – erről a Parlamentben a kormánytagoknak. De a videóban szóba hozta a szerdai mátészalkai gigatüntetést is.

Azt a kormánybuktató demonstrációt, amin egy egész ország nevetett. Egy közepes méretű házibulin többen szoktak megjelenni, mint a bohóc vidéki minapi fellépésén.

Ja, hát biztos ettől a tömegtől »hátrált meg a Zorbán«.

A könyörtelen mulattató azonban már korábban is »elhitte magát«.

Az egyik előválasztási vitán például arról értekezett, hogy a képzeletbeli miniszterelnöksége első napján »az irodája előtt fognak ülni az ÁSZ és az állami vezetők úgy, mint a verebek, várni a sorsukat, kivéve Polt Pétert, mert ő börtönbe kerül.

Nagyot álmodott a bohóc, ami főnöke, Gyurcsány Ferenc miatt hamar szertefoszlott. Hiszen az előválasztás – persze tudjuk az ellenzéki szavazók tisztességes szavazása – során Fletó már az első körben kiszavaztatta, és megalázta az addig túlzottan is magabiztos kis segédjét.”

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
duzur
2021. november 14. 13:01
És még vannak akik azt hiszik, hogy a szavazatuk is számít, amikor még a politikusok véleménye se számít ?...
Cserei
2021. november 13. 19:38
Péter van valamilyen szakmád? Ha nincs nézz körül, mert neked a politikában már nem terem babér.
Rocktoberi
2021. november 13. 12:59
Ez a kis bugris bunkó Miskolcon is megbukott a saját körzetében. Egy nulla.
NETUDKI
2021. november 13. 12:11
már csak az összehajtott simléderes sapka hiányzik a kezéből .........
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!