Baloldali celebek, akik elfogadják a NER pénzét, mégis gyűlölik a jobboldalt: Osvárt Andrea

2021. november 22. 10:09

Nincs ezzel egyedül: Till Attila és Kajdi Csaba (Cyla) is rendesen belenyúlt a mézes bödönbe

2021. november 22. 10:09
null
Ódor János László
Kontra

„Sorozatunk harmadik részben Osvárt Andreát mutatjuk be, aki Karácsony Gergely moderátoraként táncolt a TV2 Dancing With The Stars című műsorában, feltehetően nem kevés pénzért. A Megdönteni Hajnal Tímeát című romkom gagyi után országos ismeretségre szert tevő színésznő látványosan megcélozta a közéleti pályát, az elsők között csatlakozott a 99 Mozgalomhoz, ahonnét rendszeresen támadja a kormányt.

Persze azért különösebb lelkiismeretfurdalás nélkül fogadott el fizetést a baloldali körökben »fideszes fészeknek« titulált TV2-től. Nincs ezzel egyedül: Till Attila és Kajdi Csaba (Cyla) is rendesen belenyúlt a mézes bödönbe. Rendben van ez így? A szerző számára több aspektusa is van az ilyen celebes írásoknak:

  • megtudja, hogy léteznek ezek az emberek,
  • a több évtizedes tévémegvonás megbosszulja magát: nem úszod meg, egyszer úgyis eljön érted a Média...
  • és mindig »megnyugató«, hogy bármennyire is az elvek embere mindenki, azért ha pénzről, nézettségről van szó,  sokan már nem is annyira válogatósak.

A Tisztelt Olvasó bizonyára sokkal jobban tudja, de rövid kutatásunk szerint az eredetileg modellként kezdő Osvárt Andrea a hazai producer- és színészvilág legsikeresebbike. Amerikában, Olaszországban,és most már Németországban is ismerik és elismerik. Kiválóan beszél és játszik angolul és olaszul, de (kis segítséggel) a némettel is  elboldogul. Különösen az olaszt élmény hallgatni, annyira profin intonál. A kéttannyelvű gimnázium, az ELTE-n elvégzett olasz szak  és persze a sok évnyi Róma nem volt hiábavaló.”

Kép forrása: MTI/EPA/Andrea Melora

 

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
abafája05
2021. november 22. 20:30
Többre tartottam ezt a komédiást, de akinek a bocskor megfelelt annak bizony baj van a szellemi képességeivel.
noge
2021. november 22. 18:27
Nekem onnét ismerős a neve, amikor még a Bochkor nevű szellemi dögkút rongya volt.
Andre1bp
2021. november 22. 18:22
Ez most valami listázás?
scandal says Jack
2021. november 22. 17:31
Ott csesztük el de nagyon, hogy átengedtünk a 99 mozgalomnak egy ilyen kvalitást mint Osvárt Andrea...ez lesz a vesztünk...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!