A gyerekeinkre szexuális tárgyként eszetekbe ne jusson még csak gondolni se!

2021. november 08. 12:17

A kislánynak a bácsi csak örömet szerzett… Hogy mi van???

2021. november 08. 12:17
null
Máthé Zsuzsa
Máthé Zsuzsa
Facebook

„Iszonyú erőfeszítések árán megnéztem az Indexen a közízlés romboló Lakatos Márk stylist műsorát, melyben a szexről beszélgetett Csákányi Eszterrel, Mérő Verával és a mostanság médiaturnét folytató Wahorn Andrással. A műsorban a szexualitást a legjobb esetben is, mint puszta fiziológiai funkciót sikerült megjeleníteniük, szerelemről, hűségről, önátadásról vagy épp a testről, mint a lélek templomáról természetesen egyetlen árva szó sem esett. (Ilyen nem progresszív fogalmak egyik megszólaló száját sem hagyták el. Mondjuk, ez nagyon nem is lepett meg.)

A beszélgetést hallgatva a szex a vacsoratársaság tagjai számára olyan, mint az evés, kielégítendő szükséglet, a pornónézés pedig a világ legtermészetesebb dolga. Az ösztönlét világában ekként dagonyázva is elemi módon felháborított az, amikor Csákányi Eszter nyolcéves kislányként megélt abúzusát Wahorn András tulajdonképpen teljesen normálisnak állította be. Hisz a kislánynak a bácsi csak örömet szerzett… Hogy mi van???

És ezen a ponton elszakadt nálam a cérna, pláne, mikor mellettem szuszogó nyolcéves kislányomra néztem, aki az este Szűz Máriának öltözve jött-ment a babái között, s akinek felnőttekbe vetett bizalma születése óta töretlen. ‼️Nem, kedves erkölcs nélküli, kiégett és kiélt celebritások! Határozottan mondom szülőtársaim nevében is: el a kezeiteket és agyonszexualizált, bűnös gondolataitokat a gyerekeinktől!  Csináljatok egymással, amit jónak gondoltok, de a gyerekeinkre szexuális tárgyként, kísérleti alanyként eszetekbe ne jusson még csak gondolni se! 

A hihetetlen nívótlan, a téma felszínét sem karcolgató és teljesen szellem nélküli műsor aztán abban »csúcsosodott« ki, hogy a résztvevők »mesét« írtak (már megint a gyerekek szférájában taposva!) egy hetero-, egy homoszexuális és egy aszexuális kisegérről, akik a mese végén aztán jól összefeküdtek. Kipróbálta egyik a másikat. Brávó! Hát, erre futotta Lakatos Márknak, aki nemrég a spanyol közszolgálati televízióban sóhajtozott más homoszexuális véleményvezérekkel az lmbtq közösség borzalmas elnyomott helyzetéről Orbán diktatúrájában. És ennyi tellett szexualitás témában a mindezt megrendelő Index részéről. Csak gyerekek közelébe ne engedje őket senki!”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2021. november 09. 16:25
Csákányi Eszter nyolcéves kislányként megélt abúzusát Wahorn András tulajdonképpen teljesen normálisnak állította be. Hisz a kislánynak a bácsi csak örömet szerzett. HOGYMI? CSAK(???!!!!) ÖRÖMET AZZAL, hogy belenyúlt a 8 éves kis Csákányi Eszterke bugyijába a bácsi--anno! Ott meg aztán a kicsike PUNCIJÁBA is BELE(!!!?), oszt PISZOKNAGY ÖRÖMET OKOZOTT EZZEL, mármint NEKI--eszterkének-- az idecitált műsor egyik szereplője Wahorn András SZATIRÁLLAT(!!!!) megnyilatkozása szerint. KÚÚÚRVÁKAT NEVEL EZ A TV VAGY MIAFASZ? Mindezt azért írom le a KEDVES ÉS FINOM MÁTHÉ ZSUZSA KÖZLÉSE NYOMÁN, mert Ő--Máthé--TÚLZOTTAN EUFEMISZTIKUSAN KÖZLI AZ ESETET, nagy-nagy és teljesen jogos fölháborodása nyomán. NO, EZ AZ A VILÁG--A CSÁKÁNYI ESZTERÉ MEG A WAHORN ANDRÁSÉ-- amelyből mi normális magyarok nem kérünk. Nagyon-nagyon nem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tartsák meg A CS.E.-FÉLE CÉGÉRES STRICHELŐ BÁRCÁSKÚRVÁK MEG A W.A. FÉLE KÚÚRVAFUTTATÓ STRICIK AZ ÚN. A FENTI ÖRÖMÜKET SAJÁTMAGUKNAK. Ám minket A NORMÁLIS MAGYARORSZÁGOT hagyják ki az ilyesféle disznólkodásaikból!
ato boldizsár
2021. november 09. 06:42
Nincs ebben semmi hiba, csak egyetlen lényeges. A betegek nem valami terápiás foglalkozáson beszélgetnek a mentális zavaraikról, hanem médiafelületet kapnak és onnan szórják az elmebajt. Itt a súlyos hiba.
mucsay
2021. november 08. 20:02
a csákányi erre nem esett neki a wahornnak?
masikhozzaszolo
2021. november 08. 18:28
Tisztelt baloldali, liberális, jobbikos, momentumos szavazók! Ha a nagyapa szereti a cigányzenét ha a lányodat továbbra is járatni akarod hegedűórára ha nem véresen megkéselve, megerőszakolva, de épen, egészségesen várnád haza az iskolából ha az unokádat az általános iskolában nem akarod, hogy leszopják, vagy orális szexre buzdítsák ha nem akarod hogy 5 kisbaltás vendég jelenjen meg a lakásodba, te meg ugorhatsz ki az ablakon ha a fejedet szeretnéd továbbra is a nyakadon tartani ha a HIT gyülekezete, vagy más templomából nem akarod kipakoltatni a berendezést ha nem akarsz a sztrádán bicikliutakat kijelölni ha nem akarsz dugódíjat ha nem akarsz sok szja-t fizetni ha gyereket akarsz, és házat is és autót stb. ha nem akarod, hogy eladják a fejed fölött a házadat ha nem akarod a lakóingatlanodra az adót ha nem akarod hogy további adó legyen a kocsidon stb. ha a feleséged rendőr, köztisztviselő, és nem akarod hogy kancigányos, nem beleegyezéses szexre tegyenek neki megjegyzést AKKOR SAJNOS A FIDESZRE KELL SZAVAZNOD! Nagyon rossz hírem van! Nem csak 2022-ben, hanem 2024-ben és 2026-ban is!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!