Dobrev elvtársnő avatta fel Heller szobrát a hátsó átjárófolyosó és a gendersemleges budi között

2021. december 10. 10:33

Persze, így kerek ez.

2021. december 10. 10:33
null
Rákay Philip
Facebook

„Heller Ágnes halála után is azt kapja, amit érdemel. Dobrev elvtársnő avatta fel Heller szobrát – a kétökölnyi méretű, vizuális környezetszennyezéssel felérő alkotást –, valahol Brüsszelben, a hátső átjárófolyosó és a gendersemleges budi között.

Az Apró-unoka bepárásodott szemmel méltatta Lukács népbiztos kedvenc tanítványának euoropéer humanizmusát... Persze, így kerek ez... Heller híres humanizmusát, amely egyebek mellett az ’56-osok elárulását, a gyilkos komcsik kiszolgálását és a 2006-os Gyurcsány-terror áldozatainak arcul köpését is jelentette. Dobrev és Heller elvtársnők egymást közt... Öklendeznem óh, szabad-e?”

Nyitókép: Mandiner

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 94 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
darling
2021. december 12. 11:12
Kár, h ezzel a fusimunkával is növelték Heller ökológiai lábnyomát! A környezet meglett volna nélküle is! Az is kár, h ezen a fórumon is egyre több méltatlan, ízléstelen, személyeskedő és durva hozzászólás jelenik meg!
Ati Papa
2021. december 12. 10:50
Nem tudom, hogy a szóban forgó szobrot mennyire sikerült élethűen megformázni, de ha csak hasonlít a cikk elején lévő fényképre, nem csak egy óvodás áll meg a fejlődésben ha látja, egy felnőtt is frászt kap tőle.
linkeloe
2021. december 11. 14:43
https://www.youtube.com/watch?v=Z9A3CeXD-G4
linkeloe
2021. december 11. 14:35
Gyöngyösi, és a Jakab meg majd koszorúzza!!! :-)))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!