Megvillant a baloldali kulturális maffiahálózat

2021. december 14. 16:47

Molnár Áron nem gratulált Gubásnak, sőt, még bele is rúgott párat.

2021. december 14. 16:47
null
Kontra
Facebook

„Megvillant a baloldali kulturális maffiahálózat

»A kulturális liberalizmus általában ellenez minden állami szabályozást a következő területeken: irodalom, MŰVÉSZET, tudomány, szerencsejáték, szex, prostitúció, abortusz, eutanázia, alkohol, könnyű drogok. (...) a szabad gondolatok széles spektrumát jelentő eszmerendszer, melyek közös vonása, hogy az egyén szabadságát jelölik meg, mint legfontosabb politikai célt.« – Wikipédia

Úgy látjuk, a magát Puzsérékhoz vitára bekönyörgő, minden rossz ellenzéki SZDSZ-himnuszban szerepet vállaló Molnár »noÁr« Áron ezt úgy értelmezi, hogy a mostani állam ne, de ő beleszólhasson, szabályozhasson és ítélkezhessen. Ahogy a sajtóban megjelent Arany Medál-díjat kapott Molnár Áron, és az Elkxrtukban Dobrev Klárát alakító Gubás Gabi is. Előbbi az év színésze, utóbbi pedig az év színésznője lett. Molnár azonban nem gratulált Gubásnak, sőt, még bele is rúgott párat: »Lesz egyáltalán egy szemernyi bűntudatod is, hogy hazudtál, hogy nem néztél utána?« Tehát Gubás Gabi hazudott, mert hazug szerepet játszott el! Mondjuk a Csillagok háborúját már én sem hittem el, ebből a szempontból jogos.

Molnár persze (közlési kényszerében) a díjátadón elmondott beszédében is felmondta a szoclib narratívát (aktív kormányellenes-közhelyes kampányszöveget), amit most inkább nem idézünk, de hát a művészet is biztosan fontos. Vajon mi nyugtathatná le ezt a kellemetlen embert? Esetleg a 2010 előtti pártok reneszánsz-kormánya, ugye?”

Fotó: Kontra, Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szarcsi1
2021. december 15. 09:55
De ki az a Molnár Áron?
Vakfolt
2021. december 15. 07:59
Na és ha molnyár azt mondja, akkor mi van? Ki a faszom ez a hülyegyerek és hova számít, hogy mit nyávog?
mucsay
2021. december 15. 06:20
ki a faszom tüntette ezt ki?
hidegfehérmintaled
2021. december 14. 20:28
A mi kis falunkban a szerep jól ált neki, mert magát adta és ráadásul a RTL-en futott.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!