Ehhez a Nyugathoz? (3.)

2022. január 28. 16:36

Itt állunk az újabb kultúrsokk kellős közepén.

2022. január 28. 16:36
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Nemzet

„Megérkeztek a bolsevikok, és a faji alapú numerus clausust áthelyezték osztályalapra.

És roppant büszkék voltak rá.

Következett a származás alapú diszkrimináció, a bélistázás, a kulákozás, a »gerófozás« – miegyéb.

Tudsz mindent az égvilágon, de apád kulák volt? Mehetsz kapálni – és örülj, hogy nem ölünk meg…

Hülye vagy, mint a segg, fogalmad sincs semmiről, de az apád (lumpen)proli volt? Fel vagy véve, barátom, Isten hozott – ó, pardon, az ördög…

Numerus clausus 1.2…

És most?

Mit is ír a már idézett Peterson, miért nem professzor többé a Torontói Egyetemen? Többek között ezt írja:

»Egy közeli barátom, aki azon kevés kollégák egyike, akik továbbra is a barátaim maradtak (egyébként egy egyértelműen liberális baloldali emberről van szó), egyenesen azt mesélte, hogy az egyetemén a pszichológia szak új hallgatói az objektív »Graduate Record Examination (GRE)« (azaz Eredményszámítási Módszer, mely a magyarországi érettségi-pontrendszerhez mérhető. A szerk.) számítása nélkül lettek felvéve, és nem tudnak megbirkózni az első éves statisztikai kurzussal. Az eredmény az lett, hogy dühösen arra célozgatnak, hogy a statisztika rasszista tudomány. Apropó: a társadalomtudományban (és az orvostudományban is) minden az őszinte és hozzáértő statisztikákon áll vagy bukik.«”

Nyitókép: Lars Pehrson / SvD / TT News Agency / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
aaa1
2022. január 31. 13:06
Nem kéne már ennyire erőlködni Zsóti, értelme sincs, inkább írni kéne egy pár káromkodós cikket, az könnyebben megy, hasznosabb is, jobban is sikerül.
MayorAnna
2022. január 29. 11:57
A téma, melyről mindenki kussol: Három cigány összevert, fogva tartott és autója eladására kényszerített egy védekezésre korlátozottan képes embert Egy 31 éves, korábbi közlekedési balesete miatt védekezésre korlátozottan képes, támadóitól megszabadult férfit ismerőse vitte egy rendőrkapitányságra 2022. január 24-én délelőtt. A segítséget kérő elmondta, aznap reggel egy férfivel volt találkozója egy penci címen. Az ingatlanba lépve kiderült, odacsalták, hárman vártak rá. Egyikük kiütötte, majd két társával ütötték, rúgták, ahol érték, és addig nem voltak hajlandók elengedni, amíg a több millió forintos gépkocsija átruházásáról szóló szerződést alá nem írta. Forrás: https://kuruc.info/r/2/239142/
kerekperec
2022. január 29. 05:31
bájer te barom - kussolj !
Kopaszpapa
2022. január 28. 21:50
No csakhogy tisztázzuk: az anyád picsáját, a jó kurva anyádat, aki a világra szart, a gumicsizmás orbán paraszt (amúgy úgy tudom roma származású, de javítsatok ki ha tévedek) és társai lenne a haladó irány? A követendő nyugati balos kurzus? Én kérek elnézést helyettetek is, bunkó proli kommunista söpredék, remélem míg én élek lesz egy túlnyomó többség, akik a gazdáitokat ott tartják elnyomás alatt, ellenzékben, tehetetlenül, mert ott a helyetek, a sárban a mocsokban, ezzel a kommunikációs repertoárral még ez is csak ajándék nektek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!