A baloldal teljesen kicsúszott az időből

2022. január 20. 18:41

Karácsony előttre ígérték, végül január 20-ra sikerült abszolválni az aláírásgyűjtést.

2022. január 20. 18:41
null
Bohár Dániel
Bohár Dániel
Facebook

„A sok-sok ígérgetés után csak mostanra sikerült a baloldalnak összegyűjtenie a kellő számú aláírást! Kezdetben tavaly karácsony előttre ígérték, majd tavaly év végére, aztán év elejére.

Végül óriási késéssel január 20-ra sikerült. Ezzel a baloldal teljesen kicsúszott az időből. Esélytelen, hogy a kérdéseikre szavazni lehessen április 3-án.

Tehát a kezdeményezésük megbukott! Az már rajtunk múlik, hogy ők maguk is megbukjanak áprilisban.”

Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llnnhegyi
2022. január 21. 13:25
Sok csúszást, vereségeket, megünnepelnek még a moslekkoaliciosok. Piros volt a......
Dénia
2022. január 21. 09:40
Arról beszélnek az atv-ben, hogy az Orbán akadályozza meg, hogy április 3-án legyen népszavazás, holott összegyűlt az aláírás. Akkor most mi az igazság? Kicsúsztak az időből, vagy nem?
Vakfolt
2022. január 21. 07:33
Pedig mondta a szörfejű kispapa, hogyha elérik a valamemnnyit, akkor majd ők is gyűjtenek hozzá akármennyit, és jó lesz.
Mykee
2022. január 20. 20:52
Te szerencsétlen december huszonharmadika délutánján kapták meg az ívek túlnyomó többségét. Nyugodtan irhatjatok válaszul hogy de bezzeg a fidesz két nap alatt megcsinálta 15évvel ezelőtt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!