Vicces nézni, ahogy a Fidesz-média és a trollok most kapkodnak

2022. január 21. 07:25

A tényen nem fog változtatni: az aláírásgyűjtés eredményes lett!

2022. január 21. 07:25
null
Jámbor András
Jámbor András
Facebook

„Vicces nézni, ahogy a Fidesz-média és a trollok most kapkodnak, kiváncsi vagyok milyen hazugságot találnak ki holnap. A tényen nem fog változtatni: az aláírásgyűjtés eredményes lett!

Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 165 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Felix Leiter
2022. január 24. 19:14
Júliusban meg is tarthatjátok... de akkor meg már minek?
marcon
2022. január 23. 00:34
András, az eddig megszokottakkal összhangban nem állítod magasra a mércét. Igaz, hogy minden moslékos politikustól azt hallottuk, illetve a FOS minden firkásza azt harsogta a kérdések hitelesítésétől egészen mostanáig, hogy mennyire de mennyire fontos, hogy ez a népszavazás is a választás napján legyen, azért mi gratulálunk nektek a teljesítményetekhez. Igaz, szart sem ér, mivel gyakorlatilag akkor lett volna valamicske esélyetek erre, ha a Fideszhez hasonlóan 2 nap alatt összegyűjtitek a szükséges aláírásokat. De legalább ne mondtátok volna! Ennyi erővel akár kényelmesen ki is használhattátok volna a rendelkezésre álló 120 napot az aláírások gyűjtésére és benyújtására, ehelyett ti mit csináltatok? A "csak azért is megmutatjuk" érdekében olyan erőket mozgattatok meg az utóbbi napokban, hetekben (amúgy totál feleslegesen - már ha eleve nem csaltatok az aláírásokkal), amire a kampányhoz sokkal nagyobb szükségetek lett volna. Arra pedig ne számítsatok, hogy az emberek beveszik, hogy a gonosz kormány akadályozott titeket ebben, mivel egyrészről ezt a hazugságot már a saját propagandasajtótok sem tudja lenyelni, másrészről pedig mi minden fórumon legalább addig fogjuk elmondani a tényeket, ameddig ti a hazugságaitokat hajtogatjátok. De azért még egyszer megsimogatjuk a buksitokat: ügyesek vagytok. És persze micsoda pancserek! :-D
Obivan
2022. január 21. 20:10
Kevés mint fingomban a C vitamin
MZperXXL
2022. január 21. 19:37
Szóval 235 ezer népszavazást akar a marhaságaitokról, 9 millió hatszázezer meg nem. Ezt bebuktátok. Nem, nem tiltakozni, ilyen a libsi logika. Ha másnak így számolsz, fogadd el magadra nézve is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!