Nem könnyű sikernek nevezni az ellenzék aláírásgyűjtését, Márki-Zayék mégis ezzel próbálkoznak

2022. január 22. 13:52

A kettes alá nem ok a büszkeségre, főleg, hogy egyelőre még az elégséges sincs zsebben.

2022. január 22. 13:52
null
Rőfös Géza
Kontra

„Időközben többször módosítottak az általuk meghatározott céldátumon, ráadásul pénzt, energiát, időt nem kímélve álltak bele a népszavazási ügybe. A kettes alá nem ok a büszkeségre, főleg, hogy egyelőre még az elégséges sincs zsebben. Végre!

Az ellenzéknek sikerült letennie valamit az asztalra! Megvan (elvileg) 235 ezer ember támogatása a közel 10.000.000 magyarból. Rájuk számíthat a kormányváltásra gyúró baloldal. Nem semmi!

Na persze minden siker nézőpont kérdése. Egyesek szerint ezzel a földindulásszerű győzelemmel a kormányváltás gyakorlatilag borítékolható, a választás már csak formalitás. Mások szerint a moslékkoalíció büszkesége legfeljebb annyira indokolt, mint mikor az óvodások ki mit tudján Pistike hangosan pukizással indult, amit utána lelkesen mesélt otthon az anyukájának. Nézzük meg kicsit alaposabban, mit is érdemes tudni erről a fantasztikus teljesítményről!

A Gyurcsány-kartell a több hónapos hibernáció után tavaly év végén úgy döntött, itt az ideje megkavarni az állóvizet. Ők is érezték már, hogy a választók felé mutatott passzivitásukból legfeljebb a méltatlan, pitiáner belharcuk, valamint Márki-Zay Péter miniszterelnök-jelölt önmagát és a szövetséget dehonesztáló, hülyeségektől hemzsegő megnyilvánulásaival kimozdulva nem sokat fognak tudni hozzátenni a beígért kormányváltáshoz. Itt volt tehát az ideje megmutatni a választóknak, ők is képesek valamit letenni az asztalra.”

Nyitókép: Facebook

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dglaj
2022. január 22. 17:21
Kérdés még, hogy mennyi lesz az érvényes aláírások száma...? 2018-ban beidéztek a rendőrségre (Gyorskocsi utca), hogy szerintem én írtam-e alá egy baloldali pártocska ívét, mert ott volt a nevem. Mutattam, hogy az én aláírásom hogyan néz ki, mondták hogy nem én vagyok az első, kinek hamisították az aláírását, ez ügyben nyomoznak....
Szittya66
2022. január 22. 14:47
Így már elérhetik a parlamenti küszöböt, ha még egy kicsit rágyúrnak! Nagyjából 8 millió választópolgár 70%-a elmegy szavazni, az 5,6 millió szavazat. Ennek az 5%-a 280 ezer, tehát már alig 45 ezer kell és meg is van a cél! (Feltéve, hogy ez a 235 ezer legalább érvényes)
kispufi
2022. január 22. 14:34
Ők akkor is győznek, hogyha kikapnak.
Nehidd El
2022. január 22. 14:26
Igazából nem könnyű sikernek nevezni az ellenzék bármelyik akcióját, Márki-Zayék, Karácsonyék és a lakájmédiájuk mégis folyamatosan ezzel próbálkozik. Ugyanekkora sikerként élnék meg a rakétaként elszabaduló rezsidíjakat, inflációt, és adókat, a beözönlő migránsokat, a kiürülő kincstárat, a kényszerprivatizációkat stb.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!