Vajon lehetséges-e ilyen címadás a hvg-nél?

2022. január 28. 14:15

Találó címadás.

2022. január 28. 14:15
null
Szombathy Pál
Szombathy Pál
Facebook

»Kijött Tucker Carlson Magyarország-riportfilmje, amely akár a Fidesz kampányfilmjének is elmenne« – így szól az online hvg cikkének találó címe; de vajon lehetséges-e ennek jegyében olyan címadás is náluk, hogy »Megjelent a CNN/ARD/BBC/Guardian/Der Standard/New York Times stb., stb. riportja/cikke, amely akár a magyar ellenzék kampányanyagának is elmenne«?

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
blondiner
2022. január 28. 22:21
Azt mondják: a Fidesz szavazók nem gondolkodnak - sötétben tartott, trágyával táplált gombák Azt mondják: amikor valaki kifejezi, leírja a gondolatait - megvásárolta a NER Azt mondják: demokraták - közben az ellen, vagy kicsit eltérő véleményt meg akarják torolni Azt mondják: szeretet - közben keserű-epe ömlik a fejükből hang, vagy írásjelek formájában
sosringli-babbal
2022. január 28. 17:50
Szombathy lesz az új Hont András?
nospicker
2022. január 28. 15:29
Mindenesetre nem egy volumen a HVG-ben megjelenő ellenzékkritika a KESMA-gólem nagyon ritkán félve leírt "érted aggódom, nem ellened" kormánybírálataival.
darázs
2022. január 28. 14:59
a FOSban nincs tartás
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!