Durva volt úgy megélni két évet, hogy szexuális pszichopaták kötötték le a gondolataimat

2022. február 06. 07:15

Miért nem bűn a gyönyör? Sőt!

2022. február 06. 07:15
null
Perintfalvi Rita
Perintfalvi Rita
Facebook

„Ezt a gondolatsort először 2019 szeptemberében vetettem papírra. És ezután kezdtem el foglalkozni az egyházi szexuális bűnözőkkel, aminek nyilván hatása volt az én személyes életemre is. Durva volt úgy megélni kb. két évet, hogy szexuális pszichopaták kötötték le a gondolataimat nappal és néha éjjel is. Nagyon maximalista vagyok, ezért tanulmányoztam őket egészen közelről, de erről majd egyszer az életrajzi könyvemben írok talán. De majd csak öregkoromban. Szóval nehéz volt pozitívan gondolnom a szexualitásra és tudatosan kellett dolgoznom azon, hogy ne felejtsem el, amit a gyönyör spiritualitásáról amúgy alapban gondolok. Most az áldozatvédő csoporttal éppen ott tartunk, hogy elkezdtünk beszélgetni a szexualitás örömszerző, az ember személyiségét kiteljesesítő aspektusairól. Ezért veszem elő újra ezt a számomra is nagyon fontos szöveget. Mert a gyönyör nem bűn, sőt!”

Nyitókép: Perintfalvi Rita Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 114 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
SyncBaer
2022. február 07. 21:16
Egy beomlott hüvelyboltozatra épített papás-mamásozás, ez a sorsod Rita, itt tartasz és a rosszabik rész van hátra.
islamaj
2022. február 07. 17:47
Azon gondolkodtam, hogy meg szeretném-e érteni ezt az írást, de arra jutottam, hogy nem most akarnék empatikus lenni.
eppure
2022. február 07. 16:47
"Sötétség borult elméjükre és elidegenedtek az istenes élettől tudatlanságukban, amely szívük megátalkodottságának következménye."
eppure
2022. február 07. 16:37
Nyilván azt a legnehezebb megélni, hogy a virtuális (luciferi) "valóságon" kívül senki nem piszkálna, még egy kölcsönzőből vett bottel sem. Ritácska. Mi maradt még neked?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!