Meghívtak Oslóba egy nemzetközi teológiai (!) konferenciára

2022. február 16. 19:31

A témám: „Gender-ellenesség és homofób diszkurzusok a jobboldali populizmus és a vallási fundamentalizmus horizontján. Vészjósló jelek Magyarországról.”

2022. február 16. 19:31
null
Perintfalvi Rita
Perintfalvi Rita
Facebook

„Miközben idehaza a kormánypárti sajtó és a vallási fundamentalisták egyik sokat szajkózott címkéje, amit a munkám lejáratására használnak, hogy »tudománytalan« , addig nemzetközi szinten egyre inkább megbecsülik a tudományos munkásságomat. Most hívtak meg Oslo-ba keynote speaker-nek egy nemzetközi teológiai (!) konferenciára, ahol a következő lesz a témám: »Gender-ellenesség és homofób diszkurzusok a jobboldali populizmus és a vallási fundamentalizmus horizontján. Vészjósló jelek Magyarországról«. Idehaza elképzelhetetlen lenne, hogy egy ilyen előadást megtartsak, kivéve Iványi Gáborék főiskoláját. A szervezet, ami meghívott az ESWTR (European Society of Women in Theological Research), aminek több mint 600 teológusnő tagja van csak Európában. És mind a 600-nak ugyanaz a véleménye Orbán Viktor álkeresztényi dzsihádjáról. (Ezt a dzsihád szót eddig még nem is használtam, de úgy érzem, hogy találó!)”

Fotó: Facebook/Perintfalvi Rita

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 191 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lmcwelt
2022. február 18. 12:00
Mit mondjak? Megérdemelnek!!!
Vasgyari Tibi
2022. február 18. 11:11
Perintfalvi úgy érzi, hogy bizonyítani kell tudományos munkásságát, és eldicsekszik vele, hogy meghívták. Nincs mit dicsekedni, ez az egész úgy szokott történni, hogy egy ilyen konferenciára jelentkezhet bárki, beküldi az előadás témáját, és ha egyezik a konferencia témájával akkor meghívják. Nyomulni kell, szerepelni, ami Perintfalvi férfias Ritának nem esik nehezére.
Stukov79
2022. február 17. 21:57
Nagyon remélem, hogy kint is maradsz idióta!
fado
2022. február 17. 19:45
Perintfalvi Sátán katonája
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!