Az EU csak egyet kér Orbántól és csipet csapatától

2022. május 08. 21:21

Moszkva felé megfeneklik a csónak!

2022. május 08. 21:21
null
Mesterházy Attila
Mesterházy Attila
Facebook

„Az EU csak egyet kér Orbántól és csipet csapatától, hogy egyfelé evezzenek velük, Európába! Moszkva felé megfeneklik a csónak!”

Nyitókép: MTI/Fischer Zoltán

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kopaszpapa
2022. május 10. 12:22
Vörös diplomával egy koszos zsidópártoló csürhével a hátam mögött nem ugatnék! Kutya neked meg az eu szopóknak kuss, és az anyától is egy retkes kurva. Ki fogunk lépni, ha másképp nem erővel de ezt a zsidópártoló niggersimogató botrány bandát el kell hagyni
jugabe
2022. május 09. 20:33
Ha már egy rajzfilmbéli alakulattal azonosítja az Orbán kormányt, legalább annak nézett volna utána ami már egy 5 évesnek is alap: a Csipet Csapat minden részben győzött.
Sulammit
2022. május 09. 19:05
Ha Orbánnak csipetcsapata van, akkor az mszp-csapatot minek nevezed? Hangyányinak, vagy láthatatlannak.
CirmoS
2022. május 09. 14:18
Nagyon jó, hogy kiestél a parlamentből cigó! Érthető a sértődöttséged is. 2014-ben a választások előtt kiálltatok a színpadra, - szerintetek megújulva!.. Mesterházy- Bajnai - Gyurcsány! Volt pofátok megújulásról beszélni! Jött is a fidesz 2/3! Volt benne részed bőven! Azóta sem dolgoztad föl Kontárházy! SENKI VAGY, tehát neked KUSS!! Orbán cipője talpáig nem érsz föl te idióta!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!