A cikk ellenére óva intenék mindenkit attól, hogy egy embert hibáztasson

2022. május 18. 20:37

És újra el kell mondani: Ilyen körülmények közt a legjobb kampánnyal is kikaptunk volna.

2022. május 18. 20:37
null
Hadházy Ákos
Hadházy Ákos
Facebook

„A napokban nagy port vert fel a Direkt36 cikke a Márki-Zay Péter által a kampány során elkövetett hibákról. Ezek egy részéről nem is tudtam, más részét csak sejtettem. Óva intenék mindenkit attól, hogy egy embert hibáztasson, továbbra is önvizsgálatot javaslok mindenkinek!

És újra el kell mondani: az ELLENZÉK AKKOR HIBÁZIK A LEGNAGYOBBAT, ha nem hajlandó tudomást venni arról, hogy nem tisztességes és nem demokratikus választáson vesztettünk. Ilyen körülmények közt a legjobb kampánnyal is kikaptunk volna. Ha pedig ez így marad, négy év múlva az akkori vesztes jelölt hibáiról lehet értekezni. Csak minek.”

Kapcsolódó

Kaotikus viszonyok és belső ellentétek – ilyen lehetett „belülről az ellenzéki kampány összeomlása”
Az ellenzéki bukás után Gyurcsány Ferenc egyszerűen eltávolította Márki-Zay Pétert az „Elnökök” nevű Signal-csoportból. Bővebben is érdekel...

Az ellenzéki bukás után Gyurcsány Ferenc egyszerűen eltávolította Márki-Zay Pétert az nevű Signal-csoportból.

Nyitókép: Hadházy Ákos Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sztd
2022. május 20. 09:46
Szerintem sem a kampányon múlott, hanem leginkább azon, hogy nem volt komolyan vehető ellenajánlat. Ahogy te sem Szekszárdon indultál el, ahol ismernek, úgy máshol is probléma lehetett, amikor megkérdezték, hogy mégis mit fogtok csinálni? Ilyen rossz kormányzási referenciák mellett (mint Gyurcsány, vagy Karigeli) ez azért elég releváns kérdés az ország gondolkodóbbik felén.
sorivo4
2022. május 20. 03:13
"És újra el kell mondani: Ilyen körülmények közt a legjobb kampánnyal is kikaptunk volna." Ti biztos. Hülyék semmilyen kampánnyal sem nyerhetnek.
kulakman
2022. május 19. 11:42
Ha én kampány alapján és nem az életérzésem alapján döntök akkor minek élek , azért hogy támogassam a balosokat! NEM!
zakar zoltán béla
2022. május 19. 10:03
lóvasút
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!