Bejött a papírforma

2022. május 18. 22:38

Liberáliséknak nagyon nem tetszik a Huxit Párt.

2022. május 18. 22:38
null
Volner János
Facebook

„Haraszti Miklós ős-SZDSZ-es megmondóember – ahogy az nagyon is várható volt – elkezdte a riogatást és a lejáratást. A szélsőliberálisokra jellemző minden ma divatos sztereotípiát felvonultatta írásában, amelyben a Huxit Pártot és személyemet ostorozta. 

Régóta tudjuk, hogy a kudarcot kudarcra halmozó balosok és liberálisok rögeszméje és úgymond felettes énje Orbán Viktor személye. Minden, ami nekik nem tetszik, azt csak Orbán Viktor találhatta ki, mindenki, akinek a baloldali és liberális dogmáktól eltérő gondolata, véleménye van a közéletben az csak Orbán Viktor »embere«, »csatlósa«, »bérence« lehet szerintük.  Többek között ez a minden önálló tartalom-előállításra képtelen politika vezet az újabb és újabb Fidesz kétharmadokhoz, de ezt most hagyjuk.

A másik, ami nagyon szembetűnő volt Haraszti cikkében, az SZDSZ-re és egyáltalán a liberális értelmiségre hosszú idő óta jellemző arrogancia és lenézés. Minden nagyképű és lenéző fintorgás, erkölcsi magaslat mímelés nettó hiteltelen egy olyan ex-párt ex-politikusától, aki az SZDSZ-es pártigazolványát ugyan már leadta, azt a szellemiségét, amit a rendszerváltás utáni közélet egyik leginkább nemzetellenes alakulata képvisel azonban nem.

Könyvtárakat lehetne megtölteni az SZDSZ magyarság ellen elkövetett bűneivel. Egyszerre árulták el a rendszerváltás céljait és gondolatát és ágyaztak meg a kommunista utódpártok visszatérésének, valamint szabadították az országra a kontrollvesztett neoliberális gazdaságpolitikát. Amit pedig a szellemi életben követtek el, az már minden képzeletet felülmúló őrület. Emlékszünk még: ők vezették be azt a gyakorlatot, hogy minden nemzeti, konzervatív, vagy éppen antikommunista megnyilvánulást kirekesztőnek, szélsőjobboldalinak, újfasisztának tituláltak. Az SZDSZ legfőbb teljesítménye az volt, hogy hosszú éveken keresztül kitartóan nácizta az országot. Közben koalíciós partnerükkel együtt a csőd szélére sodorták a gazdaságunkat, Demszky Gábor pedig Európa egyik legalhanyagoltabb fővárosát csinálta Budapestből.”

Nyitókép: MTI/Soós Lajos

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 114 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sorivo4
2022. május 20. 04:07
Az jó jel. Csak így tovább.
Pavazoltan
2022. május 19. 23:18
Jani te nagyon - nagyon hülye vagy! Senki nem mondja hogy te OV embere vagy! Mert senki nem tart embernek! Vitya bácsi sem! Sztem neki is jó, hogy van egy olyan marha, akit még megvenni sem kell! Mert annyira marha!
HNGR
2022. május 19. 22:56
Ha választási lehetőség csak aközött lesz, hogy az EU-ban legyen nehéz az élet, vagy azon kívül, akkor az utóbbira szavazok.
k-árpi
2022. május 19. 13:41
Kedves Volner Ur en belepnek a pártjaba ha átkeresztelné HUNEXIT-re, mert az egeszebben fejezné ki a párt alapkövét. A BREXIT peldaul vilagosan viszonyul a BRITT lenyeghez.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!