Lemondok

2022. június 08. 19:27

A Fidesszel bármikor megküzdök, de a Jobbikkal nem harcolok.

2022. június 08. 19:27
null
Jakab Péter
Jakab Péter
Facebook

„A Jobbik tagsága több mint 70 százalékos többséggel választott meg a párt elnökének május 7-én. Hiába. Mára világossá vált, hogy az új elnökség nem kívánja a tagság útját járni, a szükséges döntések meghozatalához nem biztosítják számomra a többséget, vagyis kivették a kezemből a Jobbik irányítását. Ahhoz, hogy a mozgalom tovább tudjon működni, olyan elnökre van szükség, akivel az elnökség együtt tud dolgozni. Velem nem tud, ezért a mai nappal lemondok a Jobbik elnöki tisztségéről. A Fidesszel bármikor megküzdök, de a Jobbikkal nem harcolok.

Köszönöm a tagság kitartó bizalmát, az elnökségi tagok közül pedig Szabó Gábor, Z. Kárpát Dániel és Dr. Lukács László támogatását. Nem fogom elfelejteni.

Jobbikosok, ha szükség lesz rám, szóljatok! Munkámat a Jobbik frakcióvezetőjeként folytatom, az elnökségnek további jó munkát kívánok.

Maradok a nép pártján!”

Nyitókép: Jakab Péter Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 128 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Papalimapapa
2022. június 09. 17:32
Magaddal kellene megküzdened te szerencsétlen kis proli. Szánalmas, hangoskodó vergődés volt az, amit eddig produkáltál. Értékelhetetlen, semmit sem érő performance egy teheségtelen, ripacs pöcstől. Semmi keresnivalója a fajtádnak a Magyar Országgyűlésben. Takarodj és pofát súlyba!
Spiltyu
2022. június 09. 15:15
...kecseg
blondibarbi
2022. június 09. 14:30
"Lemondok" - azaz kibasztak. Nyekk... :))
blondibarbi
2022. június 09. 14:28
Mi van Parizer, ledaráltak a csajok...? A "gyengébb" nem ? Az a baj tudod, hogy a pofád hatalmas, csak eszed, meg gerinced nincs. :))))))))) Ráadásul az a hír járja rólad, hogy úgy ütsz, mint egy lány. :((((((((
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!