A norvég alappal kapcsolatban a kormány a „minél rosszabb, annál jobb” álláspontot képviseli

2022. június 14. 08:33

Pedig lenne mire elkölteni ezt pénzt. Nagyon is.

2022. június 14. 08:33
null
Ujhelyi István
Ujhelyi István
Facebook

„Tavaly egyértelműen kiderült, hogy a norvég alappal kapcsolatban a kormány a »minél rosszabb, annál jobb« álláspontot képviseli – vagyis, ha nem irányíthatják a Magyarországnak járó forrás elköltését az utolsó fillérig, akkor köszönik, de inkább lemondunk az ingyenpénzről. Csak, hogy világos legyen: hetvenhétmilliárd (!) forintról beszélünk, ennyi volt a tétje tavaly a kormányzati páváskodásnak.

Pedig lenne mire elkölteni ezt pénzt. Nagyon is. Ahogyan azt az európai szinten 2,8 milliárd eurót is, amit úgy tűnik, a viselkedésükkel veszélyeztetnek. Nem, soha sem gondoltam, hogy a mi európaiságunk azt kell jelentse, hogy gondolkodás és kérdés nélkül követjük a nyugati mintákat. De az, hogy céltalanul lábon lőjük magunkat csak azért, hogy másnak is fájjon, mégiscsak túlzás.”

Nyitókép: Földházi Árpád

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tollas60
2022. június 15. 18:26
Újhülye már megint magáról beszél. Ő követi a minél rosszabb ( Magyarországnak), annál jobb (neki) taktikát.
Pitypangocska
2022. június 14. 21:12
Mivel elvonattad Magyarországtól az 5800 mrd Ft jogosan járó eu-s helyre állítási táogatást, ezért elvárom, hogy a jövőben minden (hazai és brüsszeli) jövedelmedet felajánld az államnak. Te szerencsétlen újhülye!
machet
2022. június 14. 16:19
Van a világon egyáltalán olyan hely ahol egyébként nem lenne mire pénzt költeni?A lényegi kérdés már régen az hogy ennek a pénznek más ,egyéb vonatkozásokban mi is az ára?Az efféle felvetés alapjában nem nagy észre vall de hát ezeknél a komcsimaradékoknál ez van.
olajfa1
2022. június 14. 16:12
MEGINT EGY MÉRHETETLEN NAGYOT HAZUDTÁL aljas!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!