Már meg sem lep, hogy Orbán micsoda kétszínű politikát folytat Brüsszellel

2022. július 25. 11:09

Ilyen Mein Kampf-féle beszéd teljességgel vállalhatatlan az európai közösségünkben.

2022. július 25. 11:09
null
Dobrev Klára
Dobrev Klára
Facebook

„Már meg sem lep, hogy Orbán micsoda kétszínű politikát folytat Brüsszellel. Az európai politikusoknak küldött tusványosi összefoglalójából most épp a fajelméleti fejtegetése maradt ki.

Gyáva és persze pontosan tudja, hogy egy ilyen Mein kampf-féle beszéd teljességgel vállalhatatlan az európai közösségünkben. Csakhogy nem hallgathatja el, hogy ez elhangzott és mi ehhez nem asszisztálunk. Elküldtük az EP-képviselőknek Orbán beszédét, mert mindenkinek tudnia kell, hogy mit is gondol a magyar miniszterelnök a fajok keveredéséről. Az európai politikusoknak világosan látniuk kell Orbán igazi arcát.”

Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 137 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dezsőke
2022. július 26. 10:56
Magyarország, mint minden más nemzet idáig is kevert összetételű volt és most is az. ez természetes. A rasszok bizonyos mértékű keveredése életszerű és fontos. Az egészséges, természetes keveredés nem bontja meg a „ nemzetek genetikai szövetét”, az adott nép eredete, egysége, nemzeti kultúrájának, öröklött tudásának, génjeinek összessége továbbra is őrzi az eredetileg egy bizonyos területen élő nép sajátosságait, melytől például magyar a magyar, vagy francia a francia. Az idegen kultúrákat képviselő rasszok (három nagy rassz bőrszín és arcforma alapján) mértéktelen letelepülése, vagy betelepítése azonban természetszerűleg megváltoztathatja egy-két évtízed elteltével (beházasodások, születések stb.) egy nép genetikai szerkezetét, kultúráját, hitét, jellemző vallását, biztonságát, a kormányzat összetételét stb. Ez a fajta keveredés az, - egy viszonylag „védett, némileg elszigetelt” Kárpát-medencét, annak népességét nyilván érzékenyebben érinti, különösen a magyarság nemzeti öntudatára, értékes nemzeti kultúrájának, zsidó-keresztény kultúrájának megőrzésének szándékára. A különböző rasszok jogainak feltétlen megőrzése mellett, nem veszítheti el egyetlen nemzet sem identitását, önazonosságát, biztonságát, nemzetének kormányzását, eredeti hitét, hagyományait. Ezért ha egy-egy nemzet korlátozni kívánja a „keveredést, a betelepülést”, azt saját nemzeti értékeinek és biztonságának megőrzéséért teszi.
Szuper
2022. július 26. 08:59
Mondjuk a Klára nagyapókája Apró Antibá az biztos, hogy nem két színüsködött! Annak módja és rendje szerint simán kivégeztette Nagy Imrét, Rajk Lászlót, a gyerek Mansfeld Pétert és még sorolhatnám... Meg is kapta a villát jutalomként, amiben most is eszi a fene Klárikát a Flatóval! Gratulálok!
Sphaerion
2022. július 26. 08:36
Egyetértek, ez kiírt bennünket Európából. De hogy maguknak az egyetlen ötlete az, hogy beárulnak Brüsszelben, na azért tartunk itt. Nincs a Fidesznek ellensúlya, ezért mélységesen szégyelljék magukat! Volt rá éppenséggel idejük, de az eredmény nulla. Mondjuk érthető okokból. El kéne húzni a történelem süllyesztőjébe végleg és átadni a terepet a következő generációnak. Mert amíg nem teszik, addig a kormányfő teljhatalmának tudatában egyre jobban meghülyül. Mi pedig egyre jobban megszívjuk. Menjen kérem nyugdíjba és ne rontsa tovább itt a levegőt!
NTLLK
2022. július 26. 08:10
Klárikának megvan a Mein Kampf!? Ott virít elől a polcon. Naponta le-lekapja, simogatja, bele-beleolvas. Azt lapozgatja, kényezteti, simogatja. Innen tudja, hogy mi van benne! És időnként tanácsokat ad...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!