Egy mondat az alkalmatlanságról

2022. augusztus 29. 17:06

Vajon az önreflexió milyen fokozatú teljes hiányára volt szükség ahhoz, hogy néhány úgynevezett ellenzéki politikus megjelenjen a fideszes B-közép szurkolótábor színe előtt?

2022. augusztus 29. 17:06
null
Gábor György
Gábor György
Facebook

„Egy mondat az alkalmatlanságról

Próbálom megfejteni, hogy vajon az önreflexió milyen fokozatú teljes hiányára, a stratégiai ostobaság mely lépcsőfokára, s a küldetéstudatos fontoskodó önimádat miféle grádicsára volt szükség ahhoz, hogy néhány úgynevezett ellenzéki politikus a »párbeszéd« jelentőségének elkötelezett hitében ringatózva, s a dialógus- és vitakészség meggyőződésével önmagát cirógatva megjelenjen ama fideszes B-közép szurkolótábor színe előtt, amely szilárdan vallja, hogy ha az ellenzék került volna hatalomra, akkor az óvodákban melegpropaganda vagy transznemű propaganda zajlana, s az ovikban szakmányban folynának a nemátalakító beavatkozások, nos hát, miféle stratégiai megfontolás vezette ide azokat az úgynevezett ellenzéki pártpolitikusokat, akik heroikus bátorsággal cipelték magukkal teljes intellektuális nihiljüket, bántóan üvöltő felkészületlenségüket, vitára és érvelésre való képtelenségüket, hacsak az nem, hogy immár manifeszt módon, kétségbeesetten üvöltsenek az ellenzéki választóknak, hogy hát tessék már végre felfogni, hogy totálisan alkalmatlanok vagyunk, s legyenek kedvesek végre már elzavarni legalább bennünket, akik képesek voltunk fellépni, s grand seigneuri nagyvonalúsággal és előzékenységgel, minden kétséget kizáróan bebizonyítani a fideszes B-közép előtt totális szellemi ürességünket, politikusi alkalmatlanságunkat, olyannyira, hogy még egy Deutsch Tamásnak is (sic!) – amúgy teljes joggal – minden oka meglegyen a derültségre és az önfeledt, lesajnáló kacagásra.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Feltuki és Gogylász
2022. augusztus 30. 20:33
Azért ez egy tragédia. 20 azaz húst sort írt le, anélkúl, hogy egy pontot kitett volna. Értem én, hogy modern, de nagy valószínűséggel, nem tart igányt arra, hogy megértsék amit írt. Akkor meg minek ír?
Feltuki és Gogylász
2022. augusztus 30. 20:06
Péter Gábor György?
luisbathhelena
2022. augusztus 30. 12:25
B közép? Meg se szólaltak, max kiröhögtek néhány balféket. Még fotó is készült!!!
amca
2022. augusztus 30. 11:45
1ben igazad van tschoró kóbikám. Veletek teljesen felesleges. Ne vitatkozz huyyekkel ,mert összekevernek. Nem szeretném ha engem is tschorónak néznének ,mint téged.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!