Mit tesz ebben a helyzetben az önmagát családbarátnak hazudó kormány?

2022. augusztus 19. 19:49

Semmit, mivel a családok terheinek növekedéséből neki plusz áfabevétele lesz.

2022. augusztus 19. 19:49
null
Niedermüller Péter
Niedermüller Péter
Facebook

„Az élelmiszerek, a rezsi és az üzemanyagok drágulása miatt a közétkeztetést biztosító cégek szeptembertől jelentősen, várhatóan 30%-kal fogják emelni az áraikat. Mit tesz ebben a helyzetben az önmagát családbarátnak hazudó kormány? Semmit, mivel a családok terheinek növekedéséből neki plusz áfabevétele lesz.

Mi itt, Erzsébetvárosban azonban azon dolgozunk, hogy ne az erzsébetvárosiak fizessék meg a kormány tétlenségének árát. Ezért döntöttünk arról, hogy 35 millió forinttal többet fordítunk a közétkeztetésre. A teljes áremelkedésből adódó többletet nem tudjuk átvállalni, de ezzel az összeggel jelentősen mérsékeljük a családokra nehezedő terhet.”

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Robertoo
2022. augusztus 21. 23:24
Hát, a te családodnak az én adóforintjaimból, egy petákot sem adnék, az biztos.
írmag
2022. augusztus 21. 10:47
Négermüller, ez már iszap-szívott vélemény! Tudod a mondóka vége: "kilenc: kis Ferenc, tíz: tiszta víz. Ha nem tiszta, vidd vissza! Ott a szamár, megissza!"
Bokros Birka
2022. augusztus 21. 10:31
Segíti a fehér, keresztény, heteroszexuális rémisztő alakokat, hogy megfelelő mennyiségű gyermek áldás, után pótlás születhessen. Nem berlini szarka, nem botmixerrel, mint TI moslékzabálók!
Ferry63
2022. augusztus 20. 19:30
Te vén fasszopó geci , mi a kurva anyádat ugatsz! Takarodj a picsába!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!