Orbán rendőrállama: tanároknak nincs pénz, rendőrnek, katonának, határvadásznak van

2022. szeptember 09. 16:58

Minden fasiszta állam rendőrállam. Mind fasiszta állam az erőszakszervezeteket építi és erősíti, az erőszakban, a megfélemlítésben és a fizikai elnyomásban bízik.

2022. szeptember 09. 16:58
null
Bartus László
Bartus László
Amerikai Népszava

„Orbán tudja, hogy amikor véget ér a propaganda hatása, amikor a csődbe jutott ország nem elégszik meg hazug és buta lózungokkal, hogy Brüsszel, szankciók, Soros és Gyurcsány, akkor jönnek a fegyverek és az erőszak. Orbán kész arra, hogy egy népi elégedetlenséget fegyveres erővel leverjen, Magyarországon nyílt diktatúrát vezessen be.

Erre kell a »védelmi hivatal«, erre alakították át a titkosszolgálatot, fizetik egyre jobban a rendőröket és a katonákat, akiket a határon most kiképzetlen “határvadászokkal” váltottak fel, akiknek szintén jut havi 400 ezer forintos fizetés, de egy diplomás tanár 12 év tanítás után 250 ezret keres, a túlórákat nem fizetik ki. A tanárok polgári engedetlenségi mozgalma, sztrájkja sem hat meg senkit, nem törődnek vele. Aki nem dolgozik, hanem tiltakozik, azt megfenyegetik, hogy kirúgják. Arra várnak, hogy akinek nem tetszik, az elmegy, a helyére majd felvesznek határvadászokat.”

Nyitókép: Orbán Viktor Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 118 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lmcwelt
2022. szeptember 10. 19:51
Zeki zaki zakatol az agyadban Bartus, hogy te egy mekkora mértes pöcs vagy, ahhoz kevés lenne a Jókai összes !
Ferry63
2022. szeptember 10. 17:48
Anyádnak is küldenék pénzt! Vagy eleget strichell!? Protézis nélkül szopik, mint Te , mert ugy nem fogaztok!
incze
2022. szeptember 10. 13:25
bartus itt plagizálja kövér doktort: "rendőrállamban a rendőr fizetése magasabb a tanárénál, a jogállamban fordítva" - mondta, mikor a bajsza még nem nőtte be teljesen az agyát.
csulak
2022. szeptember 10. 10:55
aamikor a baloldal uralkodott, senkinek nem volt penze ! ugyhogy jo ez igy es lesz jobb is ! SOHA TOBBE BALOLDALT !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!