Orbánék erős Oroszországot akarnak Európa határainál, amely képes Európa fasiszta pártjait hatalomra juttatni

2022. október 30. 07:28

Ukrajna nem európai és nem amerikai gyarmat, mint ahogy az orosz és magyar náci propaganda terjeszti.

2022. október 30. 07:28
null
Bartus László
Bartus László
Facebook

„Ami a valóságot illeti, Amerikának nincs joga és felhatalmazása Ukrajnáról tárgyalni az oroszokkal. Semmiféle megállapodásra nincs joga, és semmit nem dönthet el az oroszokkal az ukránok feje fölött. Ukrajna nem európai és nem amerikai gyarmat, mint ahogy az orosz és magyar náci propaganda terjeszti. Egyedül Ukrajnának van joga tárgyalni Ukrajnáról. Ha Amerikában változás lenne és Trump (vagy egy elmebeteg klónja) kerülne hatalomra, és megpróbálna az oroszokkal megegyezni Ukrajnáról, az nemcsak jogsértő, hanem érvénytelen is lenne, az ukránok nem fogadnák el.

Ezt pedig maguk az ukránok nyilvánítanák ki, akik nem engednék meg, hogy Trump a »béke« hazug jelszava alatt Ukrajna területeit és az ország fölötti tényleges uralmat átengedje az oroszoknak. Ha ezt Trump megtenné, az ukránok szembefordulnának Amerikával is, nem kellene ilyen áron az amerikai segítség sem nekik, és partizánháborút folytatnának az oroszokkal. Amíg egy kés van az ukránok kezében, addig nekik van fegyverük, és nem adják meg magukat.

Az a »béke«, amit Orbán és Szijjártó szeretne, amit Trumptól remélnek, soha nem lenne béke, mert az ukránok az amerikaiak által átengedett területekről soha nem mondanának le. Ha elfogadnák, akkor ezt elfogadhatták volna a háború első napján, vagy a háború előtt is, hogy teljesítik az oroszok követeléseit. Orbánék ezt szeretnének elérni, mert titokban Kárpátaljára fáj a foguk, s mert erős Oroszországot akarnak Európa határainál, amely képes Európa szélsőjobboldali fasiszta pártjait hatalomra juttatni, és az illiberális fasiszta világrendet (Orbán álmát) megvalósítani.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Wolfram004
2022. november 03. 11:46
Kb ezt vártam :D
csulak
2022. október 31. 13:54
Degeneralt libernyak
Wolfram004
2022. október 31. 09:11
N
MR.Smith
2022. október 31. 08:09
Bartos szerint Ukrajna nem amerikai gyarmat. Ez a fazon átaludta az elmúlt éveket, nem hallott arról, hogy a Biden gyerek benne volt az ukrán gáz és olaj bizniszben, hogy a Soros Gyuribá és a Black Rock több tízezer hektár ukrán termőföldet megkaparintott. Majd talán egyszer belelóg a keze a bilibe és fölébred Bartos elvtárs az álomból
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!