A Jobbik foga fehére

2022. október 21. 19:06

Lukács célja a Jobbik jobboldali identitásának újjáélesztése, szemben Jakab populista, baloldalra hajazó krumplis-párizsis politikájával.

2022. október 21. 19:06
null
Bauer Tamás
Facebook

„A Jobbik foga fehére

Azért ezt ne hagyjuk szó nélkül. A Jobbik frakcióvezetője, Lukács László György a Szabadság téri szovjet hősi emlékmű elbontását kezdeményezi. Mindjárt a Fideszhez és a Mi Hazánkhoz fordul, hogy mint jobboldali pártok értsenek egyet ebben a szintén jobboldali Jobbikkal. Mindezt a Jobbik számára az orosz-ukrán háború teszi különösen időszerűvé. Akkor is hódítottak az orosz katonák, most is hódítanak.

Még Rónai Egonnak is elmondta ezt a derék frakcióvezető az Egyenes Beszédben, Rónainak pedig semmi érdemi észrevétele nem volt a dologhoz, megértően fogadta a kezdeményezést.

Vegyük észre: Lukács frakcióvezető célja a Jobbik jobboldali identitásának újjáélesztése, szemben Jakab Péter populista, baloldalra hajazó krumplis-párizsis politikájával. Kezet nyújt a Fidesznek és a Mi Hazánknak. (Ne felejtsük, a pártelnök Gyöngyösi Márton már meghirdette, hogy többé nincs együttműködés a DK-val, ami szerintem rendben is van, számomra már korábban is rendben lett volna, főleg, ha a DK tartott volna ki amellett, hogy nincs együttműködés a Jobbikkal.)”

Nyitókép: MTI

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Robertoo
2022. október 23. 23:40
Vége a választásnak, már nem barátok? Ilyenek a bolsevikek. ........ A hatalomért bármit.
Rasdi
2022. október 22. 11:35
Hiába. Családi hagyomány a "megszállók" (vagy uralkodó külföldi hatalmak) "elvi alapon" álló, elvtelen kiszolgálása. (Gondolok itt a kemény DK-pártiságodra.)
machet
2022. október 22. 10:23
Hát ez komoly színvonal bár ennyit öreganyám is tud.
amca
2022. október 22. 08:30
Jól van ÁVOS rokhadék. Mikor beszámoltátok az 1 044 0000 jobbikos szavazót,akkor bizony nem volt gond.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!