Nicsak, ki akar itt genderagymosást végezni iskolás gyerekeken?

2022. október 14. 11:19

Csak nem a a nyílt társadalomhoz tartozó Amnesty?

2022. október 14. 11:19
null
Alapjogokért Központ
Alapjogokért Központ
Facebook

„Nicsak, ki akar itt genderagymosást végezni iskolás gyerekeken? Csak nem a a nyílt társadalomhoz tartozó Amnesty?

A nemváltoztatást akarja népszerűsíteni a köznevelésben a baloldal

»Ugyan már, Magyarországon szó sincs arról, hogy bárki nemváltoztatást propagálna iskolákban, ezt csak a jobboldal találta ki, hogy hergelhessen« – hallottuk csilliószor a gyermekvédelmi törvény, majd a népszavazás kapcsán a baloldal és csatolmányai részéről. Mi itt a Központnál akkor is elmondtuk, hogy valóban kár összeesküvés-elméletekről lamentálni – ugyanis már a gyakorlatról beszélünk.

Azt is elmondtuk, hogy itt a »csendes eső« taktikájáról van szó. Nem rögtön a nemváltás népszerűsítésével kezdenek, hanem – ahogy Nyugaton pár évtizeddel ezelőtt – először csak »érzékenyítenek«, szavakat formálnak át, »szexuális egyenlőségről« papolnak, majd újabb és újabb »gendereket« [aszexuális genderfluid, nonbináris agender] találnak ki.

Utána jönnek a félhivatalos »LMBTQAPIstb.« és genderstratégiák – ld. az Unió vonatkozó dokumentumait –, majd az EP kimondja, hogy férfiaknak is van joguk szülni. Mindezt követően veszik csak célba a gyerekeket, átírják a meséket, a herceg a hercegbe lesz szerelmes, utána jön az iskola – és a nemváltás konkrét és direkt propagálása.”

Nyitókép illusztráció. Fotó: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fintorman
2022. október 14. 21:12
Az a helyzet, hogy a problémákat a jobboldal mindig előre látja. Lásd: multikulti, migráció, genderizmus. A baloldal egy része mindig cinikus, és hülyeségnek tartja ezeket a veszélyeket. A súlyosabb esetek még akkor is tagadják, ha már bebizonyosodott, hogy a jobboldalnak volt igaza. A legsúlyosabbak meg nem is tartják problémának ezeket.
Carsac
2022. október 14. 20:35
Gender - prédikátorok az óvodában, transzok és drag- queenek rutinosan csinálják. Érzékenyítés címén az SZDSZes időkben láthattuk, hogyan válogatják ki a "felvilágósítók" a legesendőbbeket, az elszigetelteket, a törődésre vágyókat. Akiket aztán át- és felkarolnak, és meghallgatnak, mondván "itt vagyok én neked, mesélj!" Az érzelmileg kicsit sérült gyerekből így lesz felnőtt korára aberrált. Jöhet a habzó szájú wokegender hörgés, mint mindig, ha felemelünk egy követ és napfényre kerül alóla az ő bűzös valóságuk.
Lajoss
2022. október 14. 16:20
Nem unjátok még ezt a légvárépítést? Naná,hogy tengernyi közpénzből!
Majdmegmondomén
2022. október 14. 15:28
Érdekes, hogy most nem olvasok fröcsögést, zorbánozást...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!