Üzenet Gréczy Zsoltnak

2022. október 11. 09:21

Ott szeretném kezdeni, hogy anyaszínházam környékén, azaz a Madách Színház háza táján felbukkant Gréczy. Az a hír járta, hogy amolyan piáros fontoskodónak, szóvivőnek szerződik hozzánk.

2022. október 11. 09:21
null
Bognár Zsolt
Bognár Zsolt
Kontra

„Gyurcsány Ferenc hű Sancho Panzája elszenderült. Azt álmodta, hogy: »és mi lenne, ha egyszer végre mindenki kimenne az utcára, akit átvertek, megaláztak, kirekesztettek, megfélemlítettek? Akiknek tényleg elegük van? Akik nem akarnak szégyenkezni? Lehet, hogy hamarabb vége lenne...«

Mikor felébredt, mindezt gyorsan meg is osztotta a nyilvánossággal.

Ott szeretném kezdeni, hogy 10, de lehet, hogy már 15 éve is van annak, hogy anyaszínházam környékén, azaz a Madách Színház háza táján felbukkant Gréczy Zsolt. Az a hír járta, hogy amolyan piáros fontoskodónak, szóvivőnek szerződik hozzánk. Én vele ellentétben már akkor azt gondoltam, nem szeretnék szégyenkezni amiatt, hogy a Madách kulturális arculat hírnökét netán ő fogja megtestesíteni. Nem tudom, hogy pecsét került-e a vele való kontraktusra, egy biztos, rövid ideig tartott szégyenem, mert hamar eltűnt a látókörünkből. Vélhetően csak tűnő délibáb, pajzán gondolat volt a személye.

Visszakanyarodva fentebb idézett veretes kinyilatkozásához, arra jutottam, hogy ez az ember fél. Nagyon fél. Gréczy Zsolt elképzelt valamit, de annak egy teljességgel ellentétes vetületére gondolt tudat alatt. Az pedig így hangzik:

– Mi lenne, ha 3 millió kormánypárti szavazó kimenne az utcákra, akiket Gréczy főnöke átvert, megalázott, kirekesztett, megfélemlített? Akik nem akarnak szégyenkezni az egész világ előtt, hogy ilyen politikai ellenzéke van hazánknak? Akiknek elege van a sok felkapaszkodott DK-s persona non grata-ból, akik itthon, Brüsszelben és a tengerentúl is nem a hazáért, hanem hatalmi vágyaiknak rendelnek alá mindent?

– Mi lenne itt, ha kimennének a 2004 decemberében lelkükben megsértettek, ha csatlakoznának a 2006-os rendőrterror érintettjei, ha az ajkai vörösiszap-katasztrófa károsultjai is a tömeg mellé szegődnének? Tovább is van, mondjam még?  És mi lenne, ha végre egyszer az eddig csöndesek – akiknek elege van az árnyékos bohóckodókból – kihívnák hazánk árulóit és az ebben közreműködő szellemi hóhérsegédeiket a fényre?

Megmondom Gréczy, jól figyelj: Lehet, hogy tényleg hamarabb vége lenne. Csak nem úgy és nem annak, amire te gondolsz!”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ihavrilla
2022. október 12. 08:45
Azért Gréczynek lenne mit szégyenkeznie ama ismert fotók miatt.
Gecorbi
2022. október 12. 06:41
Fidkany nyalonc, arról nem írsz, hogy mi lenne, ha az a 3 millió magyar, akit a te fónokod, O1G átvert, kimennek az utcára, csatlakozna hozzá a többi magyar, és ez a hazug, lopós fidkany-kormany mar menekulne.is....egy szarházi nyalonc vagy csak....
ZeroTadpole8073
2022. október 11. 23:39
Nem szabad bántani. Ő csak egy beteg zsidó kanapé-fetisiszta. Meg persze DKs parlamenti képviselő. Na ezért viszont kötelező ütni.
Dolll
2022. október 11. 20:04
Az a baj ezzel a Gréczyvel (a kis mosolyalbumán túl) , hogy nincs mögötte teljesítmény, vagy bármilyen látványos tevékenység (na, nem az...!) ami miatt értené az ember, hogy miért is nyilatkozik úton-útfélen. Azt tudjuk, hogy a semmitmondó hülyeségeit kirázza.....a kisujjából, keménykedni....próbál, de valahogy mégis olyan erőltetett (majdnem) minden, amit csinál.(na)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!