István kvízprofesszor úr! Tisztelt bátyám!

2022. október 26. 09:42

Érteni vélem az utalásodat. Eszerint én volnék a pénzes proli, te meg az engem kulturálisan messze felülmúló személy.

2022. október 26. 09:42
null
Puzsér Róbert
Puzsér Róbert
Facebook

„István kvízprofesszor úr! Tisztelt bátyám!

Érteni vélem az utalásodat. Eszerint én volnék a pénzes proli, te meg az engem kulturálisan messze felülmúló személy. Nos, bátyám, ez roppant ízléses, bár egyesek szerint jobban hangzik, ha mások mondják ezt rólad, és nem te magadról.

Engedd meg, hogy elmagyarázzam neked a különbséget a Vadon Jani és Pedrito, meg a Sebestyén Balázs és Vadon Jani közti alázáskultúra, illetve a te képernyős tevékenységedet illető bírálatom között. Előbbi esetben konkrét, személyes élethelyzetben zajlik egy négyszemközt is elfogadhatatlan megszégyenítés, míg utóbbi esetben egy publicista veszi a bőrt a pofájára egy olyan tévés tevékenységének bírálatához, aki három évtizedet töltött a képernyőn. Ugye érted, hogy ez nem ugyanaz: egyik verbális bántalmazás – másik a kritika joga.

Őszintén sajnálom, ha magadra vetted azt a sokféle minősítést, amelyekkel a nyilvános tevékenységedet illettem – biztosítalak, hogy nem a személyednek, hanem a médiaszerepednek szóltak.

Üdvözlettel: Puzsér Róbert”

 

Egyetértek, Robi, csúnya dolgok ezek

„Puzsérnak nem tetszik, hogy újabb kiszemeltje "sáros bakancsát egy őt kulturálisan messze felülmúló személybe törli". Az is felháborítja, hogy "egy pénzes proli" rendszeresen "egy kultúrembert aláz". Egyetértek, Robi, csúnya dolgok ezek." „Amit Vadon Jani Kolumbiában a tévécsatorna által neki kiszolgáltatott kölyökkel rendezett, nem rögtönzött mutatvány volt.

 

Nyitókép: MTI/Kallos Bea

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zolcsika
2022. október 27. 13:37
Az a vicc, hogy ti akik itt véleményt nyilvánítotok. Eme két intelektuel személy kisújjához sem értek fel.
Ferer
2022. október 27. 00:24
Puzser menj már el másik országban mert már nagyon unalmas vagy.
amca
2022. október 26. 21:47
Púzsa= csigaszedő, volt,van,lesz. Vágó kviz volt,most senki, nemsokára megdougless.
august
2022. október 26. 17:54
István kvízprofesszor úr! Tisztelt bátyám! ------------- :) A Miniszterelnök meg a Csuti ramszesz, az államfő, meg a bajszos szar volt nemrégen. Az, hogy a közbeszéd a mai ocsmány szintjén tart, az legnagyobb részt a médiamunkások, és a közéleti megszólalók-celebek minősíthetetlen teljesítménye miatt van. Az ilyen kikarikírozott megzólításnál még inkább látszik, mert a billentyűk mögött meg magában mormolja, hogy így kezdem, legalább egy kicsit örüljön a vén szaros.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!