Rájöttem, hogy keveset teszek az utóbbi időben a közjóért

2022. október 20. 11:54

Úgy döntöttem, térítésmentesen végzek el olyan feladatokat, amiket az állam a kiemelkedően magas adóterheinkért cserébe.

2022. október 20. 11:54
null
Tibi atya
Facebook

„Rájöttem, hogy keveset teszek az utóbbi időben a közjóért, ezért úgy döntöttem, térítésmentesen végzek el olyan feladatokat, amiket az állam a kiemelkedően magas adóterheinkért cserébe. Kezdjük is mindjárt az egészségügyi szolgáltatással:

kedves állampolgár, ne legyen beteg, mert az állam nem fogja meggyógyítani.

Holnap újabb jótéteményekkel jelentkezem. Dicsértessék!”

Nyitóképünk illusztráció. Fotó: Pixabay

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
brekker
2022. október 21. 23:35
Kövér László szövegét ismered? Van pincéd? Akkor nézz körül benne, hogy mennyi felesleges korábbi szartól, berögződéstől tudnál megszabadulni.
Anyu
2022. október 21. 17:44
Múltkor az volt a baj, hogy nem akartuk az adónöveléssel járó globális minimumadót. Most az, hogy ugyanaz az adórendszer túl megterhelő. Menjetek már a picsába
Bné Andrea
2022. október 21. 15:11
Ehhez képest tegnap éjjel mégis diagnosztizáltak, pedig csak egy csúnya zúzódásom lett. 2 óra alatt röntgen, két orvos, kötés és papírok. Lehetett volna kevesebb is, ha két hülye idióta nem karambolozik és nem kell őket ellátni előttem.. Előtte influenzás volt a család, akkor is kaptunk kezelést. Valószínűleg ott a probléma, hogy ha az én családom beteg, akkor orvoshoz megy. Tibi atya, te miért a kormányhivatalba mész ezzel? Az állam nem tud meggyógyítani, csak az orvosok és a gyógyszerek. Ez is ingyen tanács!
Robertoo
2022. október 20. 21:55
Mi lenne, ha inkább csak a piával foglalkoznál?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!